نماینده مردم بستان‌آباد مطرح کرد:

ضریب 70 درصدی امنیت غذایی در ایران/ماندگاری بالای محصولات غذایی با پرتودهی

1401/03/19 - 14:10 - کد خبر: 65010 نسخه چاپی

نصر: نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس با بیان اینکه ضریب امنیت غذایی در ایران ۷۰ درصد است، گفت: تولیدکنندگان می‌توانند برای نگه‌داشت محصولات خود از این تکنولوژی استفاده کرده و محصولاتی را با ماندگاری بیشتر تولید کنند.

به گزارش نصر، غلامرضا نوری  نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس صبح امروز در همایش توسعه کاربرد پرتودهی در صنایع غذایی و کشاورزی در اتاق بازرگانی تبریز اظهار کرد: از فعالان عرصه استاندارد و بهداشت تقاضا داریم که سوالات خود را به‌صورت علمی مطرح کنند که دراین‌صورت قطعا پاسخ‌های قانع‌کننده‌ای را خواهند شنید؛ چراکه اگر به‌صورت کاملاً ایده‌آل و مطلق نگاه کنیم، حتی نفس‌کشیدن انسان‌ها و حیوانات نیز مخلّ محیط‌زیست هستند.
وی افزود: در کشور خود با جمعیت بالای ۸۰ میلیون و با ضریب امنیت غذایی ۷۰ درصدی مواجه هستیم و با توجه به برنامه‌ افزایش جمعیتی که در پیش گرفته‌ایم، رفته‌رفته نیاز ما به بحث امنیت غذایی بیشتر خواهد شد و ما باید از همه‌ی روش‌های ممکن برای تامین امنیت غذایی استفاده کنیم.
وی خاطرنشان کرد: بحث پرتودهی موضوعی عجیب و تازه‌ای نیست چراکه بسیاری از محصولاتی که ما به کشور وارد می‌کنیم، از این طریق تولید و بسته‌بندی شده‌اند و کسانی که در کشورهای دنیا با چاپ مقالات قصد ایجاد شبهه دارند، می‌خواهند مانع پیشرفت امنیت غذایی ما شوند.
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: رژیم غاصب صهیونیستی که صدها کلاهک هسته‌ای دارد، علی‌رغم اعلام رهبر معظم انقلاب در خصوص حرام بودن استفاده‌ نظامی از انرژی هسته‌ای، همچنان قصد ایجاد شبهه و مانع در راستای پیشرفت کشور ما را دارد و همه این کشورها با علم به این‌که هدف ما فقط استفاده‌ صلح‌آمیز انرژی هسته‌ای در بحث دانش و فناوری است، قصد ایجاد مانع برای این فعالیت‌های علمی و صلح‌آمیز ما را دارند.
وی، با اشاره به حمایت‌های مجلس شورای اسلامی از بحث پرتودهی مواد غذایی نیز گفت: خوشبختانه امسال در بودجه سال ۱۴۰۱ برای اولین‌بار در کنار موضوع دانش بنیان، بحث استفاده از پرتودهی نیز در بودجه گنجانده شد و این‌موضوع جزء فعالیت‌هایی است که مورد حمایت وزارت جهاد کشاورزی قرار خواهد گرفت.

نقش ویژه‌ پرتودهی در بهبود کیفیت، نگه‌داشت و دوام عمر محصولات غذایی و کشاورزی
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این همایش گفت: متأسفانه فعالیت‌های هسته‌ای در کشور ما به‌جهت شیطنت‌هایی که برخی کشورها انجام داده‌اند به‌خوبی برای مردم تبیین نشده‌است تا مردم با نقش انرژی هسته‌ای در کشاورزی، تولید انرژی، صنعت، بهداشت و درمان و ... آشنا شوند.
محمد کلامی ادامه داد: جنگ روسیه و اوکراین اهمیت امنیت غذایی را به همه‌ دنیا ثابت کرد و شاید اقتصاددانان بدبین به این دلیل آینده اقتصاد را منفی می‌بینند که رشد جمعیت دارای تصاعد هندسی و رشد مواد غذایی دارای تصاعد حسابی است و نقطه‌ای فراخواهد رسید که جمعیت بر غذا غلبه خواهد کرد.
وی با بیان این‌که منابع موجود در زمین کفاف تأمین غذای بشریت را نخواهند داشت، افزود: پرتودهی می‌تواند در بهبود کیفیت، نگه‌داشت و دوام عمر محصولات غذایی و کشاورزی نقش ویژه‌ای داشته باشد.
انتهای پیام/
ضریب 70 درصدی امنیت غذایی در ایران/ماندگاری بالای محصولات غذایی با پرتودهی خبرگزاری فارس


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار