معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت؛
هنوز نمیتوان گفت از اپیدمی گذر کردهایم/ مردم منتظر تصمیم نهایی ستاد ملی کرونا باشند
نصر: معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تغییر شیوهنامههای بهداشتی را منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا دانست و اظهار کرد: از هموطنان خواهش میکنم همچنان به واکسیناسیون و رعایت شیوهنامههای بهداشتی ادامه دهند تا از طریق ستاد ملی کرونا نسبت به ارزیابی شرایط و بررسی مدل کرونا پرداخته شود تا ببینیم مدل اپیدمیولوژی کرونا به چه شرایطی رسیده است؛ که بتوانیم بگوییم از ایپدمی گذر کرده و به آندمی رسیدهایم.
به گزارش نصر، یونس پناهی، درحاشیه برگزاری میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم تبریز، با اشاره به آخرین وضعیت همهگیری کرونا در سطح کشور گفت: با رعایت شیوهنامهها و همکاری مردم در بحث واکسیناسیون، توانستیم کرونا را کنترل کرده و مرگ و میر را به صفر برسانیم.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت تغییر شیوهنامههای بهداشتی را منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا دانست و اظهار کرد: از هموطنان خواهش میکنم همچنان به واکسیناسیون و رعایت شیوهنامههای بهداشتی ادامه دهند تا از طریق ستاد ملی کرونا نسبت به ارزیابی شرایط و بررسی مدل کرونا پرداخته شود تا ببینیم مدل اپیدمیولوژی کرونا به چه شرایطی رسیده است؛ که بتوانیم بگوییم از ایپدمی گذر کرده و به آندمی رسیدهایم.
وی ادامه داد: تغییرات در شیوهنامههای بهداشتی باید توسط ستاد کرونا صورت گیرد و مردم منتظر تصمیم نهایی ستاد ملی کرونا باشند.
پناهی با اشاره به برپایی میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز همزمان با سفر رییس جمهور گفت: در طی دو روز، شاهد حضور هموطنانمان در این میز بودیم، خوشبختانه شاهد هستیم که درصد قابل توجهی از مشکلات مطرح شده از سوی مراجعه کنندگان قابل حل در سطح استان توسط مسئولین استانی است، اما برخی از مشکلات نیز نیاز به تغییرات اساسی در سطح ملی دارد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: برخی از دانشجویان دورههای روزانه در شهرهای مختلف کشور مشغول تحصیل هستند و تقاضای انتقال دارند از این رو، از متقاضیان ادامه تحصیل درخواست دارم در انتخاب محل تحصیل دقت کافی را داشته و بومیگزینی را در اولویت قرار دهند.
وی عنوان کرد: بحث انتقال دانشجویان را در شورای معاونین نیز در سطح وزارت مطرح خواهم کرد. معتقدم این قوانین نیاز به اصلاح دارد به خصوص در رابطه با خانمهای متاهل و حتی برای آقایان مجرد حضور در کنار خانواده میتواند در کاهش مشکلات، کاهش بار مالی دانشجو و دولت و همچنین کاهش معضلات اجتماعی تاثیرگذار باشد. البته در خصوص دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاههای علوم پزشکی که به صورت پردیس اداره میشود، تلاش کنیم دانشجویان در محل زندگی خودشان باشند.
پناهی با اشاره به سیاستهای وزارت بهداشت در راستای افزایش جمعیت گفت: اصرار ما بر جوانی جمعیت و سیاست افزایش جمعیت است و حتما باید وزارت بهداشت با ارائه تسهیلات، دانشجویان را به سمت تشکیل خانواده و ازدواج سوق دهد و این اتفاق با حضور دانشجویان در محل زندگی خود تقویت خواهد شد.
وی با اشاره به معضل بیکاری و تلاش تمام نهادها برای رفع آن گفت: امسال سال اشتغال آفرینی است و همکاران تا جایی که مقدور است افراد واجد شرایط را در مراکز تحقیقاتی و شرکتها بهکار بگیرند و افرادی که به سن بازنشستگی رسیدهاند بهتر است میدان را برای جوانان آزاد کنند تا همزمان افراد تحصیل کرده و جوان را در ادارت به کار بگیریم تا از انتقال افراد توانمند و فرار مغزها جلوگیری کنیم.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا