رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز:
مردم در ۹ دی درس بزرگی به دشمنان انقلاب دادند
نصر: رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز گفت: مردم در ۹ دی درس بزرگی به دشمنان انقلاب دادند تا دیگر به مقدسات ما اهانت نکنند.
به گزارش نصر، حجت الاسلام و المسلمین برگی در تشریح دلایل شکلگیری یوم الله ۹ دی اظهار کرد: دشمنان انقلاب در سال ۱۳۸۸ دست در دست هم داده بودند تا بر مبنای کینه و کدورتی که نسبت به انقلاب داشتند، ضربهی نهایی خود را بزنند.
فتنه سال ۱۳۸۸ مانند جنگ احزاب بود
وی با تشبیه فتنهی سال ۱۳۸۸ به جنگ احزاب، افزود: همانطور که در جنگ احزاب همهی دشمنان دست در دست هم داده بودند تا اسلام را نابود کنند، در فتنهی سال ۱۳۸۸ نیز سلطنت طلبها، بهاییها، منافقین و تمامی کسانی که نسبت به دین و اسلام کینه داشتند، سعی کردند انقلاب را از بین ببرند.
وی ادامه داد: ملت ایران براساس دستور رهبر انقلاب و با یک صبر انقلابی منتظر ماندند تا فتنهگران توبه کنند و دقیقا مانند جنگ نهروان که امیرالمؤمنین (ع) به حد کافی منتظر ماند تا شیوخ نهروان که همگی یاران پیامبر(ص) و امام علی(ع) بودند، دست از فتنه انگیزی بردارند ولی وقتی امام علی(ع) دید که آنها دیگر قابل هدایت نیستند، خوارج را در تاریخ دفن کرد و لذا مردم ایران نیز در فتنهی سال ۱۳۸۸ به اندازهی کافی صبر کردند تا بلکه فتنه گران بازگردند اما وقتی دیدند که آنها دیگر قابل هدایت نیستند و پارا فراتر گذاشتند، در روز ۹ دی یک سیلی محکمی به فتنه گران زدند که تا قیام قیامت فراموش نخواهند کرد.
دشمنان در ۹ دی عبرت گرفتند که دیگر به مقدسات ما توهین نکنند
برگی یادآور شد: فتنهگران تا قبل از ۹ دی به مسائل انقلابی و ملی جسارت میکرند و مردم نیز صبر میکردند اما بعد از اینکه در روز عاشورای سال ۱۳۸۸ به پرچم سیدالشهدا(ع) - که پایه و مبنای ارزشهای ما است - اهانت شد، سیلی محکمی به فتنه گران زده شد تا دیگر به مقدسات و اسلام اهانت نکنند.
وی با تاکید بر اینکه نباید مطالبات مردم از زبان دشمنان بیان شود، گفت: مطالبه حق مردم است و هیچ کس حق ندارد در مقابل مطالبهی مردم بایستد و نافی مطالبهگری باشد اما موضوع مهم این است که مطالبه از کدام زبان و مجاری شنیده شود و در جریان فتنه سال ۱۳۸۸ نیز شاهد بودیم که سلطنت طلبان، بهاییها، منافقین و ... مبلغان اصلی فتنه شده بودند و در واقع این فتنه تجربهای شد تا ما مطالبات خود را از طریق قانون بیان کرده و قانون را زیرپا نگذاریم.
نحوهی برخورد رهبر انقلاب با فتنهگران، مردم سالاری دینی را اثبات کرد
رئیس شورای اسلامی کلانشهر تبریز با اشاره به نحوهی برخورد رهبر انقلاب با فتنهگران نیز گفت: بعد از رحلت امام خمینی(ره)، انقلاب اسلامی با تهدیدهای مختلفی روبرو بود و رهبر انقلاب نیز بهعنوان یک سکاندار امین و قوی نقش خودشان را در این بحرانها مخصوصا در فتنهی سال ۱۳۸۸ نشان دادند بهطوریکه ابتدا روشنگری، تبیین و نصیحت کردند و این موضوع بسیار مهمی است که رهبر یک کشور در مقابل هر نوع توطئه ابتدا به روشنگری پرداخته و بدون اینکه خودش دخالت مستقیمی داشته باشد، انتخاب را به مردم واگذار کند.
وی اضافه کرد: این طرز برخورد رهبر انقلاب با فتنهگران ثابت کرد که نظام جمهوری اسلامی یک نظام استبدادی و دیکتاتوری نیست بلکه یک نظام مردم سالاری دینی است.
ابطال انتخابات بدعتی تمام نشدنی بود
وی افزود: در جلسهای که رهبر انقلاب با اعضای ستاد کاندیداها برگزار کردند، ایشان فرمودند «من مدیر جلسه هستم هر خواسته ای دارید بگویید» اما خواستههای آنان غیرقانونی بود و درواقع قصد بدعتی را داشتند که تا روزی که نظام باقی میماند و انتخابات برگزار میشد، هرکسی که در انتخابات شکست میخورد، ادعا میکرد که چون در سال ۱۳۸۸ انتخابات باطل شد، این انتخابات نیز باید ابطال شود.
سخنرانی آتشین آیت الله شبستری در ۸ دی تبیین ابعاد فتنه موثر بود
برگی در پایان با اشاره به نقش محوری مرحوم آیت الله مجتهد شبستری در قیام ۸ دی مردم تبریز گفت: همانطور که ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷ آوردهی قیام مردم تبریز در ۲۹ بهمن سال ۱۳۵۶ بود، بدون تعارف قیام مردم تبریز در ۸ دی ۱۳۸۸ نیز مقدمه ساز قیام ۹ دی بود و مدیریت و سخنرانی آتشین مرحوم آیت الله شبستری امام جمعه وقت تبریز در تبیین ابعاد فتنه و ایستادگی در مقابل عده ای که میخواستند یکی از سران فتنه را بهعنوان پرورش یافته آذربایجان معرفی کنند، بسیار تاثیرگذار بود و آن مرحوم نشان داد زمانی که صحبت از اسلام، امام حسین(ع) و انقلاب به میان میآید، تعصب زبان جایی ندارد.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا