رییس میراث فرهنگی کلیبر:
نان سنتی «یوخا» از ظرفیتهای گردشگری غذایی آذربایجانشرقی است
نصر: رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کلیبر با اشاره به برگزاری جشنواره پخت نان سنتی «یوخا» در این شهرستان، گفت: این نان سنتی از ظرفیتهای گردشگری غذایی استان محسوب میشود.
به گزارش نصر، اباذر عباسپور روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این نان سنتی توسط بانوان پرتلاش عشایر و روستایی منطقه قرهداغ پخت میشود و مهارت پخت این نان سنتی یکم اسفند سال ۱۳۹۷ در جلسه کمیته ثبت ملی میراث فرهنگی ناملموس کشور با شماره ۱۷۸۷ به ثبت رسیده است.
وی اظهار کرد: جشنواره پخت نان یوخا روزهای پنجشنبه و جمعه ۶ و ۷ آبان سال جاری در راستای معرفی و ترویج پخت این نان سنتی در کمپ گردشگری دیوری این شهرستان برگزار می شود.
عباسپور ادامه داد: این جشنواره فرهنگی با همکاری اداره میراث فرهنگی، فرمانداری، دهیاری، نیروی انتظامی، اداره صمت، دانشگاه آزاد اسلامی، انجمن عکاسی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، سپاه ناحیه، هلال احمر و سایر دستگاه های اجرای این شهرستان برگزار میشود.
وی یادآوری کرد: این جشنواره شامل بخشهایی مانند پخت نان یوخا، نمایشگاههای صنایعدستی، فرآوردههای لبنی و ایستگاه نقاشی برای کودکان است و روز جمعه مراسم اختتامیه آن برگزار می شود.
شهرستان کلیبر با جمعیت ۹۰ هزار نفر در فاصله ۲۱۰ کیلومتری تبریز واقع شده است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا