وزیر راه:
ایستگاه خاوران راهآهن تبریز - میانه عید غدیر افتتاح میشود
نصر: وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تمامی طرحهای مهم ریلی کشور در عید غدیر به بهرهبرداری میرسد، گفت: در همین راستا، ایستگاه خاوران راهآهن تبریز- میانه نیز در این روز افتتاح میشود.
به گزارش نصر، محمد اسلامی روز پنج شنبه در بازدید از ایستگاه خاوران اظهار کرد: با همت همه دست اندرکاران و پیگیری های مسوولان استان اعم از استاندار و نمایندگان استان تمامی پروژه طبق زمان بندی که در نظر گرفته شده بود پیش رفته است.
وی ادامه داد: البته گرفتاری های اخیر که برای کارخانجات بزرگ سیمان و فولاد پیش آمد در اجرای پروژه تاخیر ایجاد کرد که اجتناب ناپذیر بود.
وی اظهار کرد: کاری که امروز در راه آهن بستان آباد - تبریز اجرا می شود به لحاظ حجم عملیاتی، یک رکود است.
اسلامی گفت: راه آهن تبریز- میانه از وعده های رئیس جمهوری به مردم آذربایجان بود که امیدواریم با تحقق این وعده گام بزرگ دیگری برای رفاه مردم این خطه برداشته شود.
وی افزود: با استفاده از ظرفیت جدید ایجاد شده مسافت تبریز- تهران پنج و نیم ساعت کاهش می یابد.
وی اضافه کرد: خط ترانزیت ایران به اروپا و بحث جابجایی بار در این مسیر، مزیت های جدیدی برای کشور به وجود می آورد که تکمیل و ادامه این طرح نیز در دستور کار است.
وی گفت: با توجه به اینکه تبریز ، قطب لجستیکی و صنعتی کشور است از این رو زیرساخت های ریلی این شهر گسترش خواهد یافت.
به گزارش ایرنا، عملیات اجرایی ایستگاه راهآهن خاوران به عنوان حلقه اتصال راه آهن میانه به تبریز دی ماه ۹۸ با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی آغاز شد.
راهآهن میانه - بستانآباد - تبریز ۲۰۳ کیلومتر طول دارد و از ایستگاه موجود میانه آغاز میشود و با گذر از مسیری نسبتا کوهستانی از شهرهای ترکمنچای، بستانآباد و باسمنج عبور کرده و به ایستگاه خاوران می رسد و در نهایت به ایستگاه راهآهن موجود تبریز متصل خواهد شد.
میانبری که در پروژه راهآهن تبریز-میانه ایجاد شده، نزدیک به ۱۳۰ کیلومتر از مسیر تبریز- تهران کمتر کرده و زمان سفر از تبریز به تهران را نیز حدود ۴ تا ۵ ساعت کاهش میدهد.
با بهره برداری از پروژه راه آهن میانه - بستانآباد - تبریز، ترانزیت ریلی ایران برای نخستین بار به اروپا متصل می شود و اتصال آن به راهآهن نخجوان، ایروان، تفلیس از طریق جلفا و دیگر مرزهای آبی و خاکی به افزایش مبادلات بینالمللی و صادرات کالا به جمهوریهای آذربایجان، ارمنستان و ترکیه می انجامد.
تا کنون یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده است .
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا