مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز:

عدم توازن میان تولید و مصرف برق، موجب خاموشی‌های دوره‌ای شده است

1400/03/08 - 13:36 - کد خبر: 44761 نسخه چاپی

نصر: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز گفت: عدم توازن مصرف و تولید برق حدود ۱۰ هزار مگاوات است‌ که در صورت عدم مدیریت بار و مدیریت مصرف، لاجرم منجر به بروز فروپاشی شبکه‌ها و خاموشی‌های وسیع در سطح کشور خواهد شد و برای جلوگیری از این امر نیاز است تا به صورت محدود و دوره‌ای، بعضی بخش‌ها با خاموشی مواجه شوند.

به گزارش نصر، عادل کاظمی با بیان این‌که از اول خردادماه عملا وارد برنامه‌ی همکاری مشترکان در پیک‌بار کاهش مصرف برق می‌شویم، اظهار کرد: از ابتدای این ماه، برنامه‌ی همکاری جلب مشارکت مردم شروع شده است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از دلایلی که امسال زودتر از سال‌های گذشته وارد پیک بار کاهش مصرف برق در تبریز شدیم، کاهش ۳۵ درصدی میزان بارش‌ها و کاهش مخازن سدها نسبت به ادوار گذشته است.
کاظمی عامل دیگر افزایش برق در کشور را افزایش تعداد اشتراک‌پذیری مشترکان در سطح کشور دانست و گفت: طی یک سال اخیر، نزدیک به ۳۱ هزار مشترک جدید در حوزه‌ی بهره‌برداری شرکت اضافه شده است.
وی افزود: همچنین در اثر کاهش بارش‌ها، توان ۱۱ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاهای برقابی نیز به سه هزار و ۵۰۰ مگاوات تقلیل یافته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز خاطرنشان کرد: با پیش‌بینی‌های صورت گرفته، نزدیک به ۳ هزار مگاوات بار مصرفی از مشترکان جدید نیز به شبکه تحمیل شده و عدم توازن تولید و مصرف را افزایش می‌دهد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز تاکید کرد: جبران‌سازی این مقدار از جریان برق را می‌توان از طریق جلب مشارکت و همکاری بین ادارات صنایع و مشترکین جبران کرد ولی اگر این جلب همکاری‌ها نتواند به برقراری توازن بین تولید و مصرف کمک کند، لاجرم منجر به بروز فروپاشی شبکه‌ها و خاموشی‌های وسیع در سطح کشور خواهد شد و برای جلوگیری از این امر نیاز است تا به صورت محدود و دوره‌ای، بعضی بخش‌ها با خاموشی مواجه شوند.
وی ادامه داد: طی یک برنامه‌ی کشوری، به تمامی مناطق در سطح کشور، سهمیه‌ی کاهش بار داده شده است و این برنامه در آذربایجان‌شرقی، قرار بر کاهش بار حدود ۲۵۰ مگاوات بود، اما چون عمده‌ی همکاری‌های ما در زمان پیک بار از طریق جلب مشارکت از اول خرداد ماه اتفاق می‌افتد، برای جلوگیری از بروز مشکلات در شبکه، تمامی شرکت‌های توزیع برق به صورت چرخشی از فیدرهای تغذیه تحت عنوان مدیریت اضطراری بار، خاموشی‌هایی اعمال کردند.
وی عنوان کرد: امیدواریم از خرداد ماه با پای کار آمدن حدود سه هزار و ۸۰۰ مشترک صنعتی کشاورزی و اداری طی عقد تفاهم‌نامه‌ای، کمبود و عدم توازن مصرف و تولید را از این بخش جبران کنیم تا نیاز به خاموشی‌های اضطراری بار کمتر شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز با بیان اینکه ۱۵ درصد از مشترکان خانگی پرمصرف هستند، گفت: در حوزه‌ی تحت پوشش شرکت توزیع برق تبریز، ۲۲ درصد مشترکان الگوهای مصرف را رعایت می‌کنند و ۱۵ درصد از مشترکان نیز پرمصرف هستند.
کاظمی ادامه داد: هرساله با گرمتر شدن هوا و به میدان آمدن بار سرمایشی، میزان مصرف برق نیز افزایش می‌یابد و مدیریت پیک بار یکی از الزامات جلوگیری از فروپاشی‌های شبکه محسوب می‌شود؛ لذا باید سیستم سرمایش ادارات در دمای حدود۲۶ درجه تنظیم شود و سعی کنند چیلر و کولرگازی را به مدار نیاورند و تا حد ممکن از کولر آبی و سایر سیستم‌های سرمایشی که کم‌مصرف هستند، استفاده کنند.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز؛ وی ادامه داد: اغلب در قله‌ی مصرف برق که از ساعت ۱۲ الی 18 در فصل تابستان است، در مدار با مشکل مواجه می‌شویم.
کاظمی توسعه‌ی تولید رمز ارزها را از دیگر چالش‌های صنعت برق دانست و افزود: متاسفانه دستگاه‌های ماینر در سطح کشور بسیار گسترش پیدا کرده است لذا از مردم می‌خواهیم نسبت به این مسئله حساس باشند و تخلفات را به سامانه‌ی 121 ارجاع دهند.
وی ادامه داد: در حوزه‌ی فعالیت برق تبریز بالغ ۷ هزار ماینر شناسایی و جمع‌آوری شده است.
انتهای پیام/
 عدم توازن میان تولید و مصرف برق، موجب خاموشی‌های دوره‌ای شده است خبرگزاری ایسنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار