میتباخ (24)/
طرز تهیه مرغ بالزامیک گریل
نصر: یکی از جذاب ترین بخش های جذب گردشگر درغذاهای خوش طمع و خوشمزه مردمان همان منطقه است. لذا آشنایی با غذاهای بین المللی ما را به سمت کشف ناشناخته هایی هدایت می کند.
آژانس خبری تحلیلی نصر به منظور معرفی غذاهای دلپذیر بخش ویژه ای با نام "میتباخ" را ایجاد کرده است که قرار است در این بخش نحوه پخت این غذاها را نیز معرفی نماید.
بیست و دومین قسمت از این مجموعه مطالب نحوه طرز تهیه "مرغ بالزامیک گریل" خوشمزه را معرفی می کنیم، امیدواریم این سلسله مطالب بتواند در معرفی این ظرفیت ها اثرگذار باشد.
مواد لازم برای تهیه مرغ بالزامیک گریل:
ران مرغ بدون پوست: شش تکه
سرکه بالزامیک: نصف فنجان
روغن زیتون بکر: سه قاشق غذاخوری
ریحان خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده: یک قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده: چایخوری پوست لیمو رنده شده
سیر (خرد شده): یک حبه
نمک: سه چهارم قاشق چایخوری
فلفل: یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
مرحله اول
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید یک کاسه متوسط بردارید و نصف فنجان سرکه بالزامیک داخل آن بریزید. سه قاشق روغن زیتون بکر که بسیار برای آشپزی مناسب است اضافه کنید. چند برگ ریحان تازی را ریز خرد کنید و یک قاشق غذاخوری از آن را داخل کاسه بریزید. نصف یک پیاز کوچک را به صورت نگینی ریز خرد کنید و یک قاشق از آن را داخل کاسه بریزید. همه مواد را هم بزنید.
مرحله دوم
داخل یک ظرف پوست یک لیمو شیرین را رنده کنید. دقت کنید که فقط قسمت خارجی و سبز رنگ پوست لیمو را رنده کنید و قسمت داخلیتر و سفید رنگ لیمو را رنده نکنید. دو قاشق چایخوری از پوست لیمو رنده شده را به کاسه حاوی سس اضافه کنید. یک حبه سیر را پوست بکنید و با چاقو ریز خرد یا رنده کنید. سیر خرد شده را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. سه چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
یک کاسه دیگر بردارید و شش تکه ران مرغ بدون پوست را داخل آن بریزید. یک سوم از مخلوط سرکه را روی رانهای مرغ بریزید و با دست هم بزنید تا همه جای مرغ آغشته به مخلوط سرکه شود. مرغ را به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شود.
مرحله چهارم
پس از 10 دقیقه مرغ را گریل یا داخل ماهیتابه رژیمی سرخ کنید. حدود هفت تا هشت دقیقه هر طرف مرغ را گریل کنید و هنگامی که کاملا پخته شد آن را داخل بشقاب بچینید. باقیمانده مخلوط سس بالزامیک را روی رانهای مرغ گریل شده بریزید و با مقداری برگ ریحان بشقاب خود را تزئین و نوش جان کنید.
انتهای پیام/
نصر