به گزارش نصر به نقل از ایسنا، جواد رحمتی در جلسه ستاد بازآفرینی شهری استان، افزود: در سه محدوده شهر تبریز، برای جذب سرمایه”گذار فراخوان داده شده و شش شرکت برای اجرای طرح در این محدوده”ها اعلام آمادگی کرده”اند.
وی با اشاره به اینکه اقدامات انجام شده برای اجرای این طرح، امیدوارکننده است، افزود: هدف اصلی از اجرای این طرح، ایجاد مسکن جایگزین برای ساکنان مناطق حاشیه”نشین و بافت فرسوده است و دولت به دنبال کسب سود نیست.
رحمتی همچنین با اشاره به اینکه منابع مالی ساکنان مناطق حاشیه”نشین برای ساخت واحدهای جایگزین کافی نیست، افزود: تلاش ستاد بازآفرینی شهری این است که تا حد امکان، آورده اشخاص را به قیمت تمام”شده خانه جایگزین نزدیک کند که در این رابطه تصمیماتی گرفته شده است.
وی با بیان اینکه جابه”جایی 48 هکتار از اراضی حاشیه”نشین تبریز اجباری است، افزود: بافت”های جایگزین برای واحدهای واقع در این محدوده تعیین شده و همه دستگاه”ها باید کمک کنند تا این جابه”جایی اتفاق افتد.
مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: طرح اقدام ملی در حوزه بازآفرینی شامل احداث مسکن، اعطای تسهیلات برای یکصد هزار واحد مسکونی واقع در مناطق حاشیه”نشین و بافت فرسوده شهرهای بالای 25 هزار نفر در سطح کشور اجرا می”شود که سهم آذربایجان شرقی، 6350 واحد است.
ابوالقاسم سلطانی افزود: کمیسیون ماده 5 استان کاملاً با این طرح موافق است و به زودی یک پروژه دو هزار واحدی با مشارکت سازمان همیاری شهرداری”های استان آغاز خواهد شد.
در این جلسه که شهردار تبریز هم در آن حضور داشت، گزارش اقدامات انجام یافته برای اجرای طرح ملی بازآفرینی شهری در بافت”های فرسوده و مناطق حاشیه”نشین شهر تبریز بررسی شد.
انتهای پیام/