کرونا عامل افزایش مصرف پنیر در فرانسه
نصر: در دوران قرنطینه و شیوع کرونا در فرانسه تقاضا برای پنیر "موتزارلا" (موزارلا) حدود 21 درصد و تقاضا برای استفاده از پنیر "راکلت" حدود 12 درصد افزایش یافته است.
به گزارش نصر، خانوادههای فرانسوی در سال گذشته و پس از بسته شدن رستورانها در دوران قرنطینه به غذاهای ساده پنیری روی آوردند و باعث افزایش مصرف این محصول لبنی شدند.
براساس آمار آژانس کشاورزی "فرانس اگری مر" (FranceAgriMer) و دادههای شرکت کشاورزی "کانتار" (Kantar) میزان مصرف پنیر در فرانسه در سال 2020 حدود 8 درصد افزایش است. این میزان در سال 2019 حدود 2 درصد رشد کرده بود.
همزمان با شیوع بیماری همهگیر کرونا نحوه مصرف مواد غذایی مردم در سال گذشته تغییر کرد. در ابتدای شیوع همه گیری کرونا مصرف کنندگان شروع به خرید مواد غذایی خام مانند پاستا و محصولات آردی اینچنینی کردند. کمی بعد خرید محصولاتی مانند کره و پنیر به عادت غذایی بسیاری از مردم جهان تبدیل شد.
در فرانسه تقاضا برای پنیر "موتزارلا" (موزارلا) حدود 21 درصد و تقاضا برای پنیر "راکلت" حدود 12 درصد افزایش یافت و این دو محصول را به پنیرهای محبوب دوران کرونایی تبدیل کرد. پنیر راکلت ذوب شده یکی از انواع محبوب برای غذای زمستانی گوشت و سیب زمینی پخته در فرانسه محسوب میشود.
همراه با افزایش فروش پنیرهای پخت و پز، فروشگاههای تخصصی تولید نان و محصولات لبنی مانند "Augustin Denous" از رونق بیشتر محصولات خود خبر دادند. این فروشگاه ها در دوران کرونایی با رعایت پروتکلهای بهداشتی به تولید انواع پنیر، نان و مواد غذایی پرداختند.
مدیر فروشگاه "Augustin Denous" اعلام کرد: در دوران کرونایی با تولید مواد غذایی از افسرده شدن بیشتر مردم جلوگیری کردیم. بسیاری از مشتریان ما در دوران کرونا از یک شام ساده با نان خوب و پنیر خوش طعم لذت بردند.
براساس گزارش صنایع لبنی فرانسه، غذا خوردن در خانه تنها بخشی از از تقاضای از دست رفته در رستورانهای بزرگ فرانسوی را جبران میکند. تقاضای مواد غذایی به دلیل تعطیلی رستورانها و تعلیق گردشگری در دوران شیوع بیماری همهگیر کرونا به شدت کاهش یافته است.
دوستداران پنیر رونق این محصول را فرصتی برای حفاظت از صنعت پنیرهای فرانسوی میدانند.
"ورونیک ریچز لروژ" رئیس اتحادیه پنیرهای بینالمللی فرانسه در این باره گفت: اشتیاق زیادی نسبت به محصولات لبنی و کشاورزی فرانسه وجود دارد و باید مطمئن شویم تولیدکنندگان جوان و جدید نیز به ادامه کار در این صنایع علاقه دارند.
انتهای پیام/
خبرگزاری عصرایران