رئیس مرکز ملی فرش ایران؛

بیش از ۴۶۰ هزار بافنده فرش در کشور بیمه می‌شوند

1399/11/30 - 15:11 - کد خبر: 38065 نسخه چاپی

نصر: رئیس مرکز ملی فرش ایران گفت: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته بیش از ۴۶۰ هزار بافنده فرش در کشور با استفاده از مزایای بیمه روستایی و عشایری بیمه می‌شوند.

به گزارش نصر، فرحناز رافع روز پنجشنبه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات دست‌اندرکاران صنعت فرش دستبافت خلخال افزود: در حال حاضر ۲ میلیون بافنده فرش دستبافت و همچنین ۱۹۱ هزار نفر در مشاغل جنبی این صنعت در کشور فعالیت می‌کنند که تاکنون ۲۶۱ هزار نفر از این تعداد زیرپوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفته‌اند.
وی اظهارکرد: انتظار می‌رود با اجرای طرح استفاده قالیبافان از مزایای بیمه روستایی و عشایری بخش بزرگی از مشکل بیمه‌ای فعالان در صنعت فرش دستبافت کشور حل شود.
رافع با بیان اینکه انعقاد تفاهم‌نامه پوشش بیمه تکمیل درمانی قالیبافان بصورت ملی در استان اردبیل کلید خورد، گفت: در اجرای این طرح حتی فرشبافانی که فاقد کارت فرشبافی از سازمان صمت و اتحادیه فرش دستبافت و همچنین فاقد پوشش بیمه‌ای تامین اجتماعی و عشایری و روستایی هستند می‌توانند از مزایای بیمه تکمیل درمان با پرداخت اقساطی هزینه‌های بیمه بهره‌مند شوند.
رئیس مرکز ملی فرش ایران با اشاره به اینکه قالیبافانی که پیش از این تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند نیز می‌توانند از این بیمه استفاده کنند، افزود: قالیبافان‌ با پرداخت ۱۵ سال حق بیمه می‌توانند بازنشسته شوند.
وی از رونمایی از پنج طرح ملی در زمینه تولیدی، خدماتی و علمی فرش دستبافت در استان اردبیل خبرداد و اظهارکرد: با تشکیل انجمن طراحان فرش و ارائه خدمات مختلف از جمله پرداخت تسهیلات ارزان‌قیمت بانکی به بافندگان و کارآفرینان و سرمایه‌گذاران راه‌اندازی مجتمع‌های متمرکز فرشبافی در استان اردبیل زمینه حضور جوانان علاقه‌مند به این صنعت ریشه‌دار منطقه را فراهم خواهیم کرد.
وی به ارائه تسهیلات بانکی قرض‌الحسنه به مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال به فرشبافان تک‌بافت برای تامین و تهیه مواداولیه و نیز پرداخت تسهیلات بانکی ۶ تا ۱۲.۵ درصدی به کارآفرینان و سرمایه‌گذاران در بخش صنعت فرش دستبافت استان اردبیل اشاره کرد و افزود: سقف تسهیلات بانکی در نظر گرفته شده برای کارآفرینان و سرمایه‌گذاران ۱۵۰ میلیارد ریال از محل تسهیلات بانکی کارا است.
وی در زمینه وضعیت نامطلوب صادرات فرش در دنیا ادامه داد: اکثر بافندگان و تولیدکنندگان از صادرات نامطلوب فرش دستبافت در کشور گلایه‌مند هستند و باید گفت که  صادرات فرش دستبافت نه تنها در ایران بلکه در دنیا وضعیت مطلوبی ندارد و این ‌نشان می‌دهد باید نوع نگاه خود را به بازار فروش و صادارت فرش را تغییر دهیم.
رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان این‌که باید به فرش از صرف کف‌پوش بودن نگاه نشود، افزود: تولید فرش باید کاربردی شود و در این کار نیاز به ارائه ایده‌های نو و راه‌اندازی استارت‌آپ‌ها و حضور جوانان در این عرصه می‌باشد.
او با بیان اینکه صنعت فرش در کشور با مشکل جدی کمبود نیروی انسانی کاربلد برای معرفی مناسب فرش‌های دستبافت در سطح داخلی و خارجی مواجه است، گفت : در بازاریابی خارجی مشکل داریم و برای حل این مشکل نیازمند افراد مجرب و خلاق با ایده‌های نو برای فروش تولیدات خود هستیم.
انتهای پیام/
بیش از ۴۶۰ هزار بافنده فرش در کشور بیمه می‌شوند خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار