خبر/
نوزاد سنگاپوری دارای آنتیبادی کرونا از مادر دچار کووید-۱۹ به دنیا آمد
نصر: تولد یک نوزاد دارای آنتیبادیهای ضد ویروس کرونا اما بدون ابتلا به این بیماری از یک مادر دارای عفونت با این ویروس باعث تعجب مقامات بهداشتی سنگاپور شده است.
به گزارش نصر، به نقل از رویترز پزشکان در سنگاپور پس از شناسایی این نوزاد دارای آنتیبادیهای ضد کرونا در حال بررسی اثر کووید-۱۹ بر زنان باردار و نوزادان به دنیا نیامدهشان هستند.
این بررسی که در بیمارستانهای عمومی این دولتشهر در جریان است به تلاشهای بینالمللی برای شناخت بهتر این موضوع اضافه میشود که آیا ویروس کرونا یا آنتیبادیهای ضد آن در جریان بارداری قابلانتقال به جنین هستند یا نه.
سازمان جهانی بهداشت میگوید برخی از زنان باردار در معرض خطر بیشتر دچار شدن به بیماری شدید کووید-۱۹ هستند، اما هنوز روشن نیست که آیا زن باردار دچار عفونت میتواند ویروس کرونا را به جنین در جریان بارداری یا به نوزاد در حین زایمان منتقل کند یا نه.
این زن سنگاپوری در ماه مارس (اسفند) نگامی که باردار بود دچار عفونت با کروناویروس شده بود و نوزاد پسر او با آنتیبادیهای ضد ویروس به دنیا آمده بود، اما خودش دچار عفونت نبود.
پزشکان سنگاپوری میگویند هنوز روشن نیست که وجود آنتیبادیهای ضد کروناویروس در نوزاد به معنای میزانی حفاظت در برابر کووید-۱۹ است یا نه و اگر حفاظتی وجود دارد تا چه مدتی طول میکشد.
پژوهشگران در سنگاپور به دنبال دریافتن اثرات کووید-۱۹ بر زنان باردار، جنینهای آنها و پیامدهای آن پس از زایمان هستند.
قبلا پزشکان در چین از شناسایی آنتیبادیهای ضد کووید-۱۹ را در نوزادان متولدشده از مادران مبتلا به کروناویروس و کاهش تدریجی آنها خبر داده بودند.
گرچه شواهد درباره انتقال ویروس کرونا در جریان بارداری نادر است، اما یک بررسی کوچک در ایتالیا نشان داده است که چنین انتقالی امکانپذیر است.
سایر بررسیها نشان دادهاند که آنتیبادیهای کووید-۱۹ قابلآنتقال به نوزاد از طریق شیر مادر است. پزشکان سنگاپوری هم میگویند شواهدی وجود دارد که این آنتیبادیهای میتوانند در حین بارداری از طریق جفت به جنین منتقل شوند.
کارشناسان میگویند این موضوع که این آنتیبادیها چند ماه پس از عفونت مادر در خون نوزاد سنگاپوری وجود داشتهاند، امیدوارکننده است و شاهدی دیگری بر این موضوع است که آنها میتوانند تا حدی در برابر ویروس حفاظت ایجاد کنند.
انتهای پیام/
خبرگزاری رویترز