به گزارش نصر، حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل هاشم با تبریک روز بزرگداشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، مراقبت از خاک، آب، جنگل و دیگر موهبات الهی را وظیفه همگانی دانست و گفت: با توجه به گسترش علوم در حوزه های مختلف خصوصاً حوزه کشاورزی، برای تامین امنیت غذایی مردم، فارغ التحصیلان و مهندسان بخش کشاوزی باید با گذراندن دوره های تخصصی نظرات کارشناسی قوی و متقن ارائه دهند.
امام جمعه تبریز افزود: شناسایی موانع و مشکلات و تبیین راههای عبور از این مشکلات، در بهینهسازی عملکرد متخصصان و مهندسان فعال در سازمان های وابسته جهاد کشاورزی بسیار اثرگذار خواهد بود.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی با بیان اینکه سالانه 20هزار نفر دانش آموخته کشاورزی به جامعه ما اضافه می شود، گفت: باید زمینه فعالیت این نیروهای تازه نفس جهت افزایش بهره وری ها در بدنه فعالیت های کشاورزی مورد توجه قرار گیرد.
امام جمعه تبریز استفاده از ماشین آلات و بالابردن ضریب مکانیزاسیون برای تولید محصول سالم را از ضرورت های بخش کشاورزی عنوان کرد و ادامه داد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی در این حوزه می تواند کمک شایانی به وزارت جهاد کشاوزی داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم با تاکید بر حضور مهندسان کشاورزی در عرصه های بین المللی برای کسب علوم و تجارب جدید تصریح کرد: مجهز شدن به علوم و فنون جدید و آشنایی با آخرین یافته های علمی نظارت بر تولید محصول سالم در واحدهای تولیدی کشاورزی برای مهندسان این حوزه سهل تر کرده و سوء مدیریت ها و عدم کارایی ها را با نظرات کارشناسی از بین می برد.
وی ریشه یابی مشکلات در تامین مواد غذایی را حائز اهمیت دانست و گفت: تامین رفاه مردم از مرزعه تا سفره رسالتی عظیمی بر عهده مهندسان کشاورزی است که با وجدان و اعتقاد به آموخته های خود در خدمت جامعه هستند.
****
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانشرقی نیز در این دیدار ضمن گرامیداشت روز مهندسی گفت: خرسندم که دومین دیدار اعضای شورا و همکاران این سازمان با حضرتعالی مصادف با 5اسفند سالروز بزرگ داشت خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندسی می باشد.
شفیعی افزود: قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی ، سال 1380 در مجلس شورای اسلامی تصویب و عملا وارد فاز اجرایی شده است.
وی یادآور شد ، انتخابات سازمان نظام مهندسی هر چهار سال یکبار در استان برگزار و در آن 11 نفر بعنوان اعضای شورا انتخاب می شوند که از این بین 4 نفر بصورت انتصابی و 7 نفر بصورت انتخابی توسط اعضاء صورت می گیرند.
رئیس سازمان نظام مهندسی استان ادامه داد: هدف از تشکیل این سازمان افزایش ضریب نفوذ پذیری دانش به مزارع در راستای افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی با حفظ و پایداری محیط زیست و منابع تجدید شونده و حمایت از حقوق صنفی مهندسی بود
وی گفت : تعداد اعضای حقیقی سازمان به13700 هزار نفر و تعداد اعضای حقوقی به 506 عضو رسیده است که حداقل مدرک آنها برای عضویت در این سازمان کارشناسی در یکی از گرایش های رشته مهندسی کشاورزی است و این سازمان علاوه بر شهر تبریز در 20 شهر دیگر استان دفتر نمایندگی دارد.
وی نظارت بر حسن انجام خدمات مهندسی در چارچوب مقرارت اصل 44 قانون اساسی را مهمترین وظیفه سازمان نظام مهندسی اعلام کرد و افزود: به استناد قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی،قانون نظام جامع دامپروی،گلخانه و قوانین مشابه کلیه صدور مجوزهای کشاورزی،نظارت فنی بر احداث،امکان سنجی طرح ها و ....از سوی سازمان جهاد کشاورزی استان به این سازمان واگذار گردیده است
مهندس شفیعی برگزاری دوره های آموزشی تخصصی عملی در راستای ارائه آموزشهای بروز به اعضای سازمان نظام مهندسی را از دیگر برنامه های این سازمان اعلام کرد.
رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان در خصوص برنامه های پیش رو سازمان گفت:ایجاد و راه اندازی مراکز خدمات خصوصی غیر دولتی،صدور خدمات فنی و مهندسی به خارج از کشور و فرستادن نیروهای متخصص،کشت فراسرزمینی در کشورهای همسایه،ایجاد کشت و صنعت های کوچک با مشارکت های اعضاء،اجرایی کردن برون سپاری های فعالیت های تصدی گری حوزه محیط زیست،توجه به ایده های برتر و اجرایی نمودن فعالیت های دانش بنیان و برند سازی محصولات کشاورزی با نام این سازمان را از دیگر اهداف این سازمان عنوان نمودند.
انتهای پیام/