وزیر نیرو:

طرح "برق امید" از آبان امسال در کشور اجرا می‌شود

1399/07/08 - 11:33 - کد خبر: 27953 نسخه چاپی

نصر: وزیر نیرو گفت: طرح "برق امید" حداکثر از آبان ماه امسال و بین مشترکان خانگی در سطح کشور اجرایی می‌شود.

به گزارش نصر، رضا اردکانیان روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ارومیه اظهار داشت: مقدمات اجرای طرح "برق امید" در کشور فراهم شده و مشترکان کم‌مصرف خانگی از تخفیف ١٠٠ درصدی بهره‌مند می‌شوند.
وی اضافه کرد: امید است با اجرای این طرح سایر مشترکان نیز تشویق و به جمع مشترکان کم مصرف اضافه شوند.
وزیر نیرو از انتخاب این وزارتخانه در جشنواره شهید رجایی به عنوان دستگاه ممتاز برای دومین سال متوالی خبر داد و بیان کرد: کسب این رتبه و تداوم آن، نشان از عملکرد با برنامه ریزی مناسب کارکنان پرتلاش وزارت نیرو در صنعت آب و برق است.
اردکانیان با اشاره به طرح‌های پویش الف ب ایران اظهار داشت: تاکنون ١٢١ طرح در این قالب در کشور به بهره‌برداری رسیده و برای اجرای آنها ۲۷۷ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است.
وی با اشاره به طرح‌های افتتاحی امروز در ارومیه نیز گفت: طی امروز ۶ طرح تولید و توزیع برق با ۳۵ هزار میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسید.
وزیر نیرو، در سفری کوتاه به آذربایجان غربی ۶ طرح را در قالب پویش الف ب ایران به بهره برداری رساند.
انتهای پیام/
طرح خبرگزاری ایرنا


نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر

پژوهشیار