مدیر سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه‌ی علم و فناوری ربع رشیدی در نشست خبری:

"رینوتکس" آبرو و هویت تبریز است / برگزاری رینوتکس با وجود کرونا !

1399/06/31 - 23:39 - کد خبر: 27463 نسخه چاپی

نصر: مدیر سازمان عامل استقرار و توسعه منطقه ویژه‌ی علم و فناوری ربع رشیدی، رینوتکس را آبرو و هویت تبریز نامید و افزود: همه باید برای برگزاری این نمایشگاه پای کار بیایند.

به گزارش نصر؛ سعید غریب خواجه عصر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: هدف منطقه ویژه علم و فناوری، هم‌افزایی برای رسیدن به جامعه دانایی‌محور است. رسیدن به چنین جامعه‌ای به ابزارهایی نیاز داریم که یکی از این ابزار‌ها برگزاری نمایشگاه تخصصی رینوتکس است.
وی افزود: باید در کنار برگزاری نمایشگاه، به ارزش‌های صراحت، صداقت، احترام متقابل با تمام عناصر فعال در حوزه فناوری آذربایجان شرقی پایبند بمانیم.
 
نحوه برگزاری رینوتکس
خواجه غریب در خصوص حضوری یا مجازی بودن برگزاری رینوتکس گفت: ما تابع تصمیمات ستاد مبارزه با کرونا هستیم و از آنجایی که تاکنون برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی از سوی این ستاد ممنوع نشده است، از این رو برای برگزاری حضوری رینوتکس با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برنامه‌ریزی کرده‌ایم.
وی افزود: برای برگزاری رینوتکس هشتم، از تجربیات نمایشگاه‌هایی که از ابتدای سال در تبریز برگزار شده استفاده کرده و پلان‌های مستقر در سالن‌ها را بر اساس پروتکل‌های بهداشتی طراحی کردیم و تمام افراد شرکت‌کننده و بازدید کننده موظف به رعایت دستورالعمل‌‌های بهداشتی هستند.
غریب‌ خواجه اضافه کرد: امیدواریم در زمان موعد شرایط برای برگزاری حضوری مساعد باشد اما در هر حال بروز شرایط نامساعد هم در نظر گرفته‌ شده و برای برگزاری نمایشگاه مجازی با دو شرکت در حال مذاکره هستیم و هر گونه تغییر یا تاخیر از طریق فضای مجازی اطلاع رسانی خواهد شد.
 
فعالسازی سامانه ثبت نام از یک مهر
سعید خواجه غریب اظهار داشت: بیش از ۷۰ درصد حاضران در نمایشگاه سال گذشته، برای حضور مجدد در نمایشگاه امسال اعلام آمادگی کردند. سامانه‌ ثبت‌نام از اول مهرماه در اختیار فناوران قرار می‌گیرد و ثبت‌نام از دو سامانه www.rinotex.ir و سایت جدید www.rrto.ir تا پایان مهر ادامه خواهد یافت.
 
از رینوتکس هفتم تا هشتم
مدیر سازمان عامل استقرار و توسعه در ارزیابی نمایشگاه هفتم رینوتکس اشاره کرد که در این دوره با یک جهش، ۳ هزار و ۲۲۲ طرح دریافت کردیم و بر اساس ارزیابی اثربخشی پس از نمایشگاه، ۱۶ درصد از فناوران موفق به راه‌اندازی کسب‌کار شده‌اند که هم‌اندازه با استانداردهای دنیاست. ۱۰ درصد از فناوران موفق به ایجاد شبکه فروش، پنج درصد افزایش سهم بازار، سه درصد جذب سرمایه گذاران داخلی، پنج درصد موفق به اخذ وام و ۹ درصد عقد قراردادهای داخلی از نتایج این دوره بود.
وی درباره کم و کیف دوره جدید نیز گفت: نمایشگاه هشتم به روال سال‌های گذشته به همراه جشنواره برگزار می‌شود. تنها تفاوت آن طبق پیش‌بینی ما کم‌رنگ شدن بخش فناوران آموزش و پرورش به دلیل تعطیلی مدارس است و همین‌طور احتمال می‌دهیم طرح‌های مربوط به حوزه بهداشت و درمان بیشتر و متنوع‌تر شوند.
وی بخش خصوصی را مسئول اجرایی امسال رینوتکس عنوان کرد و گفت: قصد داریم هزینه‌های دولتی امسال به صفر برسد، لذا از تمام فعالان بخش خصوصی برای حمایت مالی این رویداد دعوت می‌کنیم.
 
هدف از ایجاد سازمان عامل استقرار و توسعه
سعید خواجه درباره‌ی سازوکار منطقه ویژه علمی و فناوری چنین توضیح داد که این منطقه از دو بخش تشکیل شده است. بخش اول آن هیات اجرایی است که در راس آن استاندار است و ۱۳ فرد از مدیران سازمان‌های مربوط به فناوری استان در آن عضویت دارند و  وظیفه‌ی این هییت تعیین سیاست‌های کلان است.
بخش دوم سازمان استقرار و توسعه است که به شیوه سهام‌داری اداره می‌شود و هدف از ایجاد آن چابک‌سازی فرایندها و پیگیری ماموریت‌ها برای کمک به تجاری‌سازی فناوری است.  دانشگاه تبریز، علوم پزشکی، هنر اسلامی، صنعتی سهند و دانشگاه آزاد، شرکت تعاونی کارکنان استانداری، پارک علم و فناوری و همیاری شهرداری سهام‌داران این سازمان هستند.
وی افزود: شیوه سهام‌داری خاص سبب شده که منطقه ویژه علم و فناوری ربع رشیدی فعال‌ترین منطقه بین مناطق پنج‌گانه کشور شناخته شده و در تجاری سازی واحد‌های فناور نقش موثرتری ایفا کند. با وجود شرایط شیوع کرونا، از ابتدای امسال با ۶ فناور قرارداد مشارکت همکاری برای توسعه و فروش به ۳ شیوه‌ی درصدی ار فروش، سهام‌داری و مشارکتی بسته شده است.
 
برنامه‌ی پیش‌رو منطقه‌ی ویژه علم و فناوری ربع رشیدی

سعید خواجه غریب در خصوص گسترش فعالیت‌های سازمان استقرار و توسعه عنوان کرد که برنامه راهبردی سازمان که در آن زیرساخت‌های مرتبط با حوزه فناوری مد نظر قرار گرفته، در حال تدوین است. ساخت کارخانه فناوری و نوآوری تبریز پس از سفر  سورنا ستاری، معاون علم و فناوری رئیس جمهور در دستور کار قرار گرفته و ایجاد صندوق پژوهش و نوآوری نیز از دیگر برنامه‌های اصلی منطقه علم و فناوری ربع رشیدی است.
وی  همچنین از امضای تفاهم‌نامه ایجاد زیرمنطقه فناوری‌های مرتبط به معدن و صنایع معدن با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیر طرح گسترش صنایع معدن خبر داد.
 
انتهای پیام/
نصر


نظرها بسته شده اند

نمایش 1 نظر

  آنام تبریز   4 سالها پیش  

بیر از رینوتکسه توضیح وِرسیدیز هِچ اولماسا آبرووموز نییدی کمک ده الردوق!
پژوهشیار