مدیرکل امور زنان وخانواده استانداری آذربایجان شرقی:

زنان مدیران استراتژیک خانه هستند

1405/08/05 - 15:49 - کد خبر: 171959 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل امور زنان وخانواده استانداری آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش بی‌بدلیل بانوان در مدیریت کلان خانواده و جامعه گفت: زنان مدیران استراتژیک خانه هستند و می‌توانند در عرصه‌های اجتماعی نیز نقشی اثربخش و تحول‌آفرین ایفا کنند.

به گزارش نصر، لیلا بنام در نشست تعاملی مشاوران زنان دستگاه‌های اجرایی، کارشناسان امور بانوان فرمانداری‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد استان که با محوریت «هم‌افزایی و ظرفیت‌سازی برای حل مسائل استان» برگزار شد؛ با تأکید بر ضرورت توجه به جایگاه زنان در برنامه‌ریزی‌های کلان، اظهار کرد: با توجه به سهم قابل توجه زنان در ساختار جمعیتی کشور، انتظار می‌رود در آینده ساختارها و فرآیندهای تصمیم‌گیری متناسب با این ظرفیت شکل گیرد و اقدامات مؤثری برای استفاده از توان زنان انجام شود.

وی زنان را یکی از سرمایه‌های مهم اجتماعی دانست و افزود: سرمایه‌گذاری اجتماعی در حوزه زنان می‌تواند این ظرفیت را به نیرویی مؤثر برای پیشرفت و توسعه جامعه تبدیل کند؛ چراکه هیچ کشوری بدون توجه به ظرفیت‌های انسانی و اجتماعی خود نمی‌تواند مسیر توسعه را به شکل مطلوب طی کند.

وی با تأکید بر ضرورت برنامه‌ریزی کلان و خردمندانه در حوزه زنان و خانواده، گفت: برنامه‌هایی که در این حوزه تدوین می‌شوند نباید صرفاً در سطح سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی باقی بمانند، بلکه باید زمینه اجرای عملی و اثربخش آن‌ها فراهم شود و نقش زنان در این فرآیند، فعال و پیشرو باشد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی همچنین بر اهمیت بهره‌گیری از ظرفیت نیروی انسانی زنان تأکید کرد و افزود: استفاده از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های زنان باید در برنامه‌ریزی‌های مرتبط با این حوزه مورد توجه جدی قرار گیرد و فرصت حضور و اثرگذاری آنان در عرصه‌های مختلف اجتماعی و اجرایی تقویت شود.

وی با اشاره به جایگاه جمهوری اسلامی ایران در سطح سازمان‌ها و مجامع بین‌المللی، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود برای ارتقای جایگاه زنان و خانواده تأکید کرد و گفت: با تقویت نقش زنان، استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی و تبدیل برنامه‌ها به اقدامات عملی می‌توان گام‌های مؤثرتری در مسیر توسعه کشور برداشت.
انتهای پیام/
زنان مدیران استراتژیک خانه هستند نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک