با حضور استاندار آذربایجان شرقی؛

بخش سی‌ تی‌ اسکن بیمارستان امام خمینی (ره) کلیبر شروع به کار کرد

1405/08/01 - 15:11 - کد خبر: 171607 نسخه چاپی

نصر: استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اهمیت نیروی انسانی متخصص در نظام سلامت، گفت: تجهیزات پزشکی مهم هستند، اما مهم‌ تر از آن‌ ها حضور متخصصان و پزشکان متخصص برای ارائه خدمات به شهروندان است.

به گزارش نصر، بخش سی‌ تی‌ اسکن بیمارستان امام خمینی (ره) کلیبر با حضور بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، فعالیت خود را آغاز کرد.

سرمست در این مراسم ضمن قدردانی از تلاش‌ های پزشکان، پرستاران و کادر درمان، بر اهمیت تأمین تجهیزات پزشکی در کنار حضور نیروی انسانی متخصص تأکید کرد و گفت: در نظام سلامت، تجهیزات پزشکی اهمیت زیادی دارند، اما مهم‌ تر از آن‌ها حضور متخصصان و پزشکان متخصص برای ارائه خدمات مطلوب به شهروندان است.

وی همچنین با توجه به ضرورت توسعه زیرساخت‌ های درمانی منطقه، به مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه‌ ریزی آذربایجان شرقی مأموریت داد موضوع تأمین بخشی از اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و توسعه بخش اورژانس این بیمارستان را پیگیری کند.

برای راه‌ اندازی این بخش تشخیصی، بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است؛ اقدامی که می‌تواند به ارتقای خدمات تشخیصی و درمانی در منطقه کمک کند.

بیمارستان امام خمینی(ره) کلیبر به جمعیت شهرستان‌ های کلیبر و خدا آفرین و ساکنان حدود ۴۰۰ روستای منطقه خدمات درمانی ارائه می‌دهد و راه ‌اندازی بخش سی‌ تی ‌اسکن آن، گامی در راستای تقویت امکانات تشخیصی و تسهیل دسترسی مردم منطقه به خدمات درمانی است.
انتهای پیام/
بخش سی‌ تی‌ اسکن بیمارستان امام خمینی (ره) کلیبر شروع به کار کرد نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک