خبر/

سارق ۱۵ میلیارد ریالی طلا و جواهرات در مرند دستگیر شد

1405/06/25 - 10:46 - کد خبر: 168546 نسخه چاپی

نصر: فرمانده انتظامی مرند از شناسایی و دستگیری سارق یک باب منزل در کمتر از ۲۴ ساعت و کشف اموال مسروقه به ارزش ۱۵ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

به گزارش نصر، سرهنگ «علی اسدیان» در جمع‌خبرنگاران اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره سرقت طلا و جواهرات از منزلی در شهرستان مرند، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار مأموران کلانتری ۱۵ کشکسرای قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با انجام اقدامات فنی و تخصصی، گشت‌زنی‌های هدفمند و اجرای طرح‌های کنترلی، موفق شدند هویت سارق را شناسایی و وی را در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی مرند با اشاره به کشف کامل اموال مسروقه خاطرنشان کرد: طلا و جواهرات سرقت‌شده به ارزش تقریبی ۱۵ میلیارد ریال پس از طی مراحل قانونی به مال‌باخته تحویل داده شد.
سرهنگ اسدیان اضافه کرد: متهم دستگیرشده پس از تشکیل پرونده مقدماتی، جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی شد.
وی با تأکید بر برخورد قاطع پلیس با سارقان و تداوم گشت‌زنی‌های انتظامی، از شهروندان خواست ضمن رعایت هشدارهای حفاظتی و پیشگیرانه، هرگونه موارد مشکوک را بلافاصله از طریق سامانه فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.
انتهای پیام/
سارق ۱۵ میلیارد ریالی طلا و جواهرات در مرند دستگیر شد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک