رئیس بانک مرکزی:

تحریم ابزار فشار است، نه ابزار تعیین سرنوشت ایران

1405/06/19 - 20:28 - کد خبر: 168176 نسخه چاپی

نصر: رئیس بانک مرکزی با اشاره به فشار حداکثری اقتصادی آمریکا اعلام کرد آنچه تاکنون توسط امریکا انجام شده در کنار ایجاد برخی محدودیت‌ درآمدی و تجاری، تاثیرگذاری مقطعی بر فضای بازارها بوده است.

به گزارش نصر، عبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به مجموعه تحریم‌ها و فشار حداکثری اقتصادی آمریکا اعلام کرد آنچه تاکنون توسط امریکا انجام شده است در کنار ایجاد برخی محدودیت‌های درآمدی و تجاری، تلاش برای تشدید انتظارات و تاثیرگذاری مقطعی بر فضای بازارها بوده است.
همتی خاطرنشان کرد: فشار اقتصادی یک سیاست نیست بلکه یک خطای محاسباتی است و هزینه محاسباتی آمریکایی‌ها را افزایش می‌دهد.
رییس‌کل بانک مرکزی در پاسخ به وعده ترامپ برای پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات کنگره گفت: قول پرداخت ۵ هزار دلار به هر آمریکایی در صورت پیروزی جمهوری خواهان در انتخابات کنگره بخشی از همان هزینه خطای محاسباتی است.
انتهای پیام/
تحریم ابزار فشار است، نه ابزار تعیین سرنوشت ایران خبرگزاری مهر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک