رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی:
رای قطعی پرونده فساد مالی مرتبط با شهرداری آذرشهر صادر شد
1405/06/01 - 08:17 - کد خبر: 166804
نسخه چاپی
نصر: رئیس کل دادگستری آذربایجان شرقی با اعلام خبر صدور رای قطعی در پرونده فساد مالی مرتبط با شهرداری آذرشهر ،گفت: به موجب حکم صادر شده برای ۲۴ نفر احکامی از جمله حبسهای طويل المدت (بیست سال و پانزده سال) و رد مال به شهرداری صادر شده است.
به گزارش نصر، موسی خلیل اللهی اظهار کرد: حکم محکومیت صادره از دادگاه کیفری یک تبریز در مورد متهمین مرتبط با شهرداری آذرشهر نهایتا در دیوان عالی کشور تایید شد؛ به موجب این حکم برای ۲۴نفر از جمله شهردار اسبق و رئیس شورای اسلامی اسبق آذرشهر و برخی از کارمندان شهرداری به اتهام تشکیل شبکه برای اختلاس اموال شهرداری (۳۳ قطعه مسکونی)، ارتشا و تبانی برای بردن مال شهرداری حبسهای طویل المدت (بیست سال و پانزده سال) و رد مال به شهرداری صادر شده است.
وی در توضیح سمت مرتکبین افزود:
متهم ردیف اول: شهردار اسبق آذرشهر
متهم ردیف دوم: رئیس اسبق شورای اسلامی آذرشهر
متهم ردیف سوم: مسئول وقت املاک شهرداری آذرشهر
متهم ردیف چهارم: مسئول وقت خدمات شهری شهرداری آذرشهر
متهم ردیف پنجم: مسئول وقت واحد حقوقی شهرداری آذرشهر
متهم ردیف ششم: مدیرعامل شرکت تعاونی مسکن فرهنگیان آموزش و پرورش آذرشهر
متهم ردیف هفتم: کارشناس رسمی دادگستری
و متهم ردیف هشتم فردی با شغل آزاد است
رد مال اختلاس به شهرداری بخش مهم این حکم می باشد.
هم چنین برای سایر اشخاص دیگر که خارج از مجموعه شهرداری آذرشهر بودهاند عمدتا به اتهام پرداخت رشوه (رشاء) به کارمندان شهرداری حکم حبس صادر و قطعی شده است.
انتهای پیام/
نصر