خبر/
شروع تخریب و بازسازی ملک مسکونی آسیب دیده جنگ رمضان
1405/05/16 - 20:33 - کد خبر: 165935
نسخه چاپی
نصر: شهردار منطقه ۱۰ از تخریب و بازسازی واحد مسکونی خسارتدیده در خیابان شهید قرهباغی و حمایت از سایر املاک آسیبدیده این محدوده خبر داد.
به گزارش نصر، سعید مطلّبی با اعلام این خبر اظهار کرد: در راستای دستور موکد شهردار تبریز مبنی بر رسیدگی سریع به وضعیت املاک آسیبدیده از حوادث جنگ رمضان و با هدف حمایت از شهروندان خسارتدیده، تخریب و بازسازی یک واحد مسکونی واقع در خیابان شهید قرهباغی، کوچه پناهپور یک، که در جریان حملات اخیر جنگ رمضان دچار خسارت شده بود، آغاز شده و هماکنون در حال اجرا است.
▫️وی افزود: مدیریت شهری با بهرهگیری از تمامی ظرفیتها و امکانات موجود، تلاش دارد ضمن کاهش دغدغههای شهروندان آسیبدیده، روند بازسازی واحدهای خسارتدیده را با سرعت و کیفیت مطلوب به سرانجام رسانده و زمینه بازگشت هرچه سریعتر ساکنان به شرایط عادی زندگی را فراهم کند.
انتهای پیام/
نصر