استاندار آذربایجان شرقی در دیدار هیئت عراقی:

پیوند مذهبی ایران و عراق سرمایه‌ای ارزشمند است

1405/04/01 - 08:50 - کد خبر: 163078 نسخه چاپی

نصر: استاندار آذربایجان شرقی در دیدار با هیئتی از تولیت حرم مطهر حضرت امام حسین (ع)، با اشاره به پیوندهای عمیق فرهنگی، مذهبی و تاریخی میان ایران و عراق، اظهار کرد: در جریان جنگ تحمیلی سوم، حضرت آیت‌ الله العظمی سیستانی با تفقد از خانواده‌ های شهدای استان، بار دیگر عمق همدلی و برادری میان دو ملت را به نمایش گذاشتند.

به گزارش نصر، بهرام سرمست با قدردانی از ابراز همدردی ملت عراق در پی شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، افزود: این همراهی‌ ها نشان‌ دهنده استحکام روابط دینی و اعتقادی میان دو ملت مسلمان ایران و عراق است.
 وی با بیان اینکه همکاری و همبستگی دو ملت در عرصه بین‌ المللی، اقتدار جبهه مقاومت و جهان تشیع را به نمایش گذاشته است، گفت: مقاومت و ایستادگی در برابر استکبار جهانی، یکی از مهم‌ ترین نقاط مشترک ایران و عراق بوده و نتایج ارزشمندی برای امت اسلامی به همراه داشته است. 
استاندار آذربایجان شرقی ادامه داد: برای حفظ و تقویت این آمادگی‌ ها و دستاوردها، توسعه همکاری‌ های دینی، مذهبی و فرهنگی مشترک میان دو ملت ضروری است و باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
 وی همچنین با اعلام آمادگی استان برای میزبانی از برنامه‌ های مشترک فرهنگی و مذهبی، خاطرنشان کرد: آذربایجان شرقی و شهر تبریز آماده استقبال و میزبانی از هیئت‌ های فرهنگی و مذهبی عراق در مناسبت‌ های پیش‌رو هستند. 
در این دیدار، حاج فاضل عوز رئیس حفظ نظام عتبه حسینی و دستیار ویژه تولیت حرم مطهر امام حسین (ع) نیز با تمجید از میهمان‌ نوازی مردم تبریز، اظهار کرد: تبریز شهری میهمان‌ نواز است و ما در این سفر به‌ خوبی این ویژگی را لمس کرده‌ایم. 
وی با اشاره به شرایط ویژه منطقه و تحولات اخیر، گفت: محرم امسال با سال‌ های گذشته تفاوت دارد؛ چرا که جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمن آمریکایی ـ صهیونیستی ایستادگی و مقاومت کرد و این پایداری، پیام روشنی به جهانیان ارسال کرد.
 وی افزود: ایستادگی ایران در برابر دشمنان، جایگاه ویژه و تأثیرگذار جمهوری اسلامی را در سطح جهان بیش از پیش نمایان ساخت و موجب شد آزادگان جهان در کنار ملت ایران قرار گیرند. 
وی تأکید کرد: دستاوردها و پیروزی‌ های حاصل‌شده تنها متعلق به ایران نیست، بلکه متعلق به همه مسلمانان و آزادگان جهان است و ثمرات آن به نفع جهان اسلام خواهد بود.
انتهای پیام/
پیوند مذهبی ایران و عراق سرمایه‌ای ارزشمند است نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک