شهردار تبریز؛
فاز اول پارک سلامت تبریز، اردیبهشت ۹۹ افتتاح میشود
نصر: شهردار تبریز گفت: طبق برنامهریزی مدیریت شهری توسعه پارکهای محلهای در سال ۹۹، تلاش میکنیم فاز اول پارک سلامت را اردیبهشت سال آینده افتتاح کنیم.
به گزارش نصر به نقل ایسنا، ایرج شهین باهر در بازدید از روند اجرایی ساخت پارک سلامت در این خصوص اظهار کرد: فاز دوم و سوم پارک سلامت نیز همزمان در دستور کار شهرداری تبریز قرار دارد.
وی افزود: تملک خانههای تاریخی همجوار با این پارک چون خانه تاریخی کلانتر و الحاق آنها به مجموعه پارک سلامت، موجب توسعه فضای سبز منطقه به مساحت سه و نیم هکتار و افزایش سرانه فضای سبز شهری تبریز میشود.
وی با اشاره به تملک باغات تبریز در سال ۹۹ و تلاش مجموعه شهرداری تبریز در افزایش سرانه فضای سبز است، اظهار کرد: تلاش میکنیم که این موضوع مهم را با تملک باغات سطح شهر انجام دهیم.
شهردار تبریز در ادامه یادآور شد: تلاش داریم با توسعه فضای سبز شهری تبریز، هم در بحث پیشگیری از آلودگی هوا و هم در بحث ایجاد فضاهای مطلوب و مناسب برای گذران اوقات فراغت، گامهای اساسی برداریم.
وی، خزانه گل و گیاه شهرداری را عاملی برای ارتقای کیفیت فضای سبز شهری معرفی کرد و افزود: تولیدات گل و گیاه شهرداری تبریز در تمامی مناطق در دستور کار قرار گرفته که علاوه بر کاهش هزینههای شهرداری، با کیفیت بالایی تولید شده و اثرات ماندگاری زیادی نیز دارند.
فریدون بابایی اقدم، عضو شورای شهر تبریز نیز در بازدید از پروژه بوستان بزرگ سلامت اظهار کرد: بوستان بزرگ سلامت پایگاه بسیار مهمی برای احیاء باغ شهر تبریز و حفظ نقطهای فضای سبز شهری است و ایجاد و اجرای این پروژه قطعاً تاثیرگذار خواهد بود و نقش بسزایی در پویایی شهر ایفا میکند.
وی ضمن قدردانی از شهردار و معاونین منطقه یک به سبب اجرای این پروژه مهم، بیان کرد: شهرها به عنوان کانونهای تمرکز فعالیت و زندگی انسانها برای اینکه بتوانند پایداری خود را تضمین کنند چارهای جز پذیرش ساختار و کارکردی متاثر از سیستم های طبیعی ندارند.
بنا به این گزارش، وی گفت: دسترسی عادلانه به فضای سبز، حفظ و نگهداری از آن، از مولفه های اساسی در توسعه پایدار و عدالت اجتماعی میباشند و ضرورت توجه به فضای سبز و توزیع متعادل آن در بین مناطق مختلف شهری بر اساس عدالت اجتماعی و اهمیت جایگاه فضای سبز در ساختار کالبدی فیزیکی شهرها فاکتوری مهم و تعیینکننده در جهت کاهش مشکلات شهروندان در زمینهی گذران اوقات فراغت و کاهش مشکلات زیست محیطی همچون آلودگی هوا، حفظ گونههای حیاتی، مسائل ترافیکی(به جهت دسترسی به فضای سبز و...) است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا