خبر/

ساخت رآکتور هسته‌ای روی ماه

1404/11/27 - 10:52 - کد خبر: 156125 نسخه چاپی

نصر: ناسا در حال توسعه فناوری «پیشران هسته‌ای فضایی» است و برنامه‌هایی برای استقرار یک رآکتور هسته‌ای روی ماه و بهره‌برداری از منابع این قمر زمین در دست دارد.

 به گزارش نصر به نقل از کن نیوز| ایالات متحده قصد دارد در رقابت فضایی پیشتاز باشد و مدیر ناسا با اشاره به برنامه‌های چین اعلام کرده است؛ «چینی‌ها گفته‌اند این کار را انجام می‌دهند — ما اول انجامش خواهیم داد.» او همچنین تأکید کرد که پس از تثبیت حضور در ماه، هدف بعدی آمریکا حرکت به سوی مریخ و فراتر از آن خواهد بود.
به گزارش کن نیوز؛ فناوری پیشران هسته‌ای می‌تواند زمان سفرهای فضایی طولانی‌مدت، به‌ویژه مأموریت‌های اعزام انسان به مریخ را کاهش دهد. همچنین استقرار یک رآکتور هسته‌ای روی ماه می‌تواند منبع انرژی پایدار برای پایگاه‌های آینده انسانی فراهم کند؛ موضوعی که در چارچوب برنامه‌های بازگشت به ماه دنبال می‌شود.
این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که رقابت قدرت‌های بزرگ برای حضور پایدار در ماه و توسعه فناوری‌های پیشرفته فضایی وارد مرحله‌ای تازه شده است.
انتهای بپام/
ساخت رآکتور هسته‌ای روی ماه نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک