استاندار آذربایجان شرقی در آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره‌کل پدافند غیرعامل:

پدافند غیرعامل اولویتی مهم برای صیانت از سرمایه‌ها است/ ما ابتدا بحران‌ها را مدیریت کردیم، سپس پیگیر برنامه‌های توسعه استان شدیم

1404/11/25 - 13:24 - کد خبر: 156038 نسخه چاپی

نصر: استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر اهمیت کارنامه مدیران در دوران مسئولیت، گفت: این ایام و شرایط می‌گذرند، اما عملکرد و کارنامه ما می‌ماند؛ باید تلاش کنیم کارنامه‌ای درخشان از خود به جای بگذاریم.

به گزارش نصر، بهرام سرمست روز  شنبه ۲۵ بهمن در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری با اشاره به چالش‌های مدیریتی در وزارت کشور گفت: هنر ما در وهله اول این است که بحران را مدیریت کنیم و سپس برنامه‌های توسعه استان را پیش ببریم. این مهم در گرو همکاری تنگاتنگ شما همکاران است.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به تجربیات زیستی و مدیریتی خود، بر لزوم حرکت از مدیریت سنتی به سمت تفکر سیستمی و تیمی در بدنه وزارت کشور و استانداری‌ها تأکید کرد و افزود: وزارت کشور، استانداری‌ها و فرمانداری‌ها اقتضا می‌کنند که از تفکر سیستمی و تیمی برخوردار شوند. من به کار تیمی اعتقاد دارم؛ کار تیمی یعنی کاهش اصطکاک‌های درون‌سازمانی.
سرمست بر اهمیت هم‌افزایی معاونت‌ها تأکید کرد و گفت: با تفکر سیستمی باید کار را پیش ببریم تا معاونت‌ها با یکدیگر همگرا شوند. اگر موفقیتی در مجموعه حاصل شود، به نام استان تمام خواهد شد.
وی با اشاره به فشارها و هجمه‌های وارد شده، بر اعتماد خود به نیروهای درون‌سازمانی تأکید کرد و گفت: من به نیروهای درون‌سازمانی و تجربیات آن‌ها اعتقاد دارم و سعی کرده‌ام در بدنه سازمان از همکاران استفاده کنم. همکاران ما در جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پای کار بودند و روحیه فداکارانه داشتند. به ویژه از همکاران حوزه امنیتی و پدافند قدردانی می‌کنم.
استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود، پدافند غیرعامل را در شرایط بحرانی بسیار حیاتی دانست و خطاب به مدیرکل جدید این حوزه گفت: پدافند غیرعامل در طول زمان دچار تغییراتی شده و مرتباً دستورالعمل‌هایی ارسال می‌شود. باید به فکر اجرایی و محقق کردن آن‌ها باشیم. امیدواریم با کار تیمی و همگرایی، از شرایط بحرانی عبور کنیم، از زیرساخت‌ها صیانت کرده و سرمایه اجتماعی را تقویت نماییم.
 در این جلسه  استاندار ضمن قدردانی از زحمات علی امیری‌راد، مدیرکل پیشین که به عنوان سرپرست فرمانداری ویژه مراغه منصوب شده است، برای آصف حاجی‌زاده، سرپرست جدید این اداره کل آرزوی موفقیت کرد.
انتهای پیام/
پدافند غیرعامل اولویتی مهم برای صیانت از سرمایه‌ها است/ ما ابتدا بحران‌ها را مدیریت کردیم، سپس پیگیر برنامه‌های توسعه استان شدیم نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک