واکنش بابک زنجانی به تحریم جدید آمریکا؛
دشمن فقط پول را می بیند
1404/11/11 - 09:58 - کد خبر: 155411
نسخه چاپی
نصر: بابک زنجانی در واکنش به تحریم مجدد خود از سوی ایالات متحده، با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرامش، تحریمها را بخشی از «جنگ اقتصادی» دانست و تأکید کرد که هدف اصلی دشمن نه نظام سیاسی، نه مسائل نظامی و هستهای، بلکه منافع مالی است.
به گزارش نصر؛ او نوشت که سالهاست ایالات متحده در حال جنگ اقتصادی است و هر زمان منافع خود را تأمینشده نمیبیند، به تهدید، فشار و اقدام مستقیم روی میآورد.
زنجانی تحریم دوباره خود، هدف قرار گرفتن ساختمان «داتوان» با موشک و همچنین آتشسوزی این ساختمان در جزیره کیش را نشانهای از «موثر بودن فعالیتهای اقتصادی» خود و مجموعه داتوان دانست؛ فعالیتهایی که به گفته او «برای دشمن نگرانکننده و به نفع مردم» بوده است.
زنجانی با رد اتهامات مطرحشده علیه خود، مدعی شد که داتوان و شخص او هیچ هدفی جز خدمت به هممیهنان نداشتهاند و تبلیغات منفی علیه آنان را ناعادلانه خواند. او همچنین تأکید کرد تا زمانی که به گفته وی «منافع مالی دشمن» در داخل کشور تأمین نشود، فشارها ادامه خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از یادداشت خود نوشت که عملکرد اقتصادیاش هم از سوی برخی مسئولان داخلی و هم دشمنان خارجی بهعنوان تهدید تلقی شده و همین موضوع باعث قرار گرفتن او در «موضع دشمنی از هر دو سو» شده است. زنجانی افزود اگر در تضعیف اقتصاد و نابودی پول ملی نقش داشت، نهتنها تحریم نمیشد، بلکه ارتقای جایگاه میگرفت.
او همچنین اتهام تأمین مالی سپاه و جابهجایی ۹۴ میلیارد دلار از طریق صرافی رمزارزی را «بهانهای برای توقیف ۶۶۰ میلیون تتر و باجگیری» عنوان کرد و هشدار داد افرادی را که به گفته او در این روند نقش داشتهاند، در زمان مقتضی به پای محاکمه خواهد کشاند.
زنجانی در پایان، تجربه توقیف و غارت اموال خود توسط «دشمنان داخلی و خارجی» را تکراری دانست و تأکید کرد که این اموال را بازپس خواهد گرفت.
انتهای پیام/
نصر