خبر/

انهدام باند سارقان حرفه ای در تبریز

1404/10/09 - 13:08 - کد خبر: 153117 نسخه چاپی

نصر: آذربایجان‌شرقی از دستگیری دو نفر سارق کارگاه های تولیدی و ساختمان های خالی از سکنه، ۵ نفر مالخر و کشف ۷۱ فقره پرونده به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال در تبریز خبر داد.

به گزارش نصر، سردار علی محمدی روز سه‌شنبه در اعلام جزئیات این خبر اظهار داشت: در پی وصول چند فقره پرونده سرقت از کارگاه‌های تولیدی و ساختمان‌های خالی از سکنه، موضوع بصورت ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی افزود: مأموران با اشراف اطلاعاتی و با انجام اقدامات فنی و پلیسی و با هماهنگی مرجع قضائی، ۲ نفر متهم به سرقت و ۵ نفر مالخر را شناسایی و ۷ نفر متهم را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.
این مقام ارشد انتظامی استان گفت: متهمان در بازجویی‌های بعمل آمده به ۷۱ فقره سرقت از کارگاه‌های تولیدی و ساختمان‌های خالی از سکنه به ارزش ۱۴۰ میلیارد ریال اعتراف و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شدند.
انتهای پیام/
انهدام باند سارقان حرفه ای در تبریز خبرگزاری مهر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

سامانه مولد پرتال ستاک