ظهر 6 آذرماه/

آتش‌ سوزی جنگل‌ ها و مراتع استان گلستان مهار شد

1404/09/06 - 14:16 - کد خبر: 151004 نسخه چاپی

نصر: رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از پایان عملیات اطفاء حریق جنگل‌ها و مراتع استان گلستان خبر داد و گفت: آتش‌سوزی گسترده جنگل‌ها و مراتع استان گلستان پس از چند روز تلاش بی‌وقفه نیروهای هلال احمر و منابع طبیعی مهار شد و عملیات اطفاء حریق در اکثر مناطق پایان یافت.

به گزارش نصر، امیر حسین خان افزود: این عملیات که از تاریخ ۲ آذرماه تا ۶ آذرماه ۱۴۰۴ ادامه داشت، در مناطق مختلف استان شامل شهرستان‌های گالیکش، مینودشت، کلاله، آزادشهر و کردکوی انجام شد.
وی با اشاره به جزئیات مناطق متاثر از آتش‌سوزی گفت: عملیات لکه‌گیری حریق در روستای بش اویلی شهرستان گالیکش همچنان ادامه دارد و در سایر مناطق شامل روستای ساسنگ مینودشت، روستای گونیلی کلاله، روستاهای سوسرا و وطن آزادشهر و مناطق جنگلی رادکان و دشت مابین سایت درازنو و روستای بالاجاده کردکوی، عملیات اطفاء حریق پایان یافته است.
حسین خان افزود: در این عملیات ۳۸ تیم شامل ۱۱۷ نفر نیروهای عملیاتی و پشتیبانی (۶۲ پرسنل و ۵۵ داوطلب) مشارکت داشتند که از این تعداد ۹۵ نفر در عملیات میدانی و ۲۲ نفر در ستاد، مرکز کنترل، کروی پروازی و تیم باور فعالیت داشتند.
به گزارش روابط عمومی سازمان امدادونجات؛ وی درباره تجهیزات و پشتیبانی گفت: برای عملیات از یک فروند بالگرد، ۵ دستگاه آمبولانس، ۱۱ خودروی کمک‌دار استفاده شد. بالگرد در مجموع ۲۰ سورتی پرواز انجام داد که شامل ۶ ساعت و ۴۵ دقیقه پرواز و ۹ مرحله آبگیری و اطفاء هوایی بود.
رئیس روابط عمومی سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر در خاتمه خاطر نشان کرد: برای پشتیبانی عملیات، ۱۸۰ نفر از نیروهای عملیاتی شعب شرق استان شامل گنبدکاووس، آزادشهر، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در حالت آماده‌باش قرار داشتند تا در صورت نیاز به مناطق آسیب‌دیده اعزام شوند.
انتهای پیام/
آتش‌ سوزی جنگل‌ ها و مراتع استان گلستان مهار شد خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار