خبر/

کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو

1404/08/16 - 20:48 - کد خبر: 149594 نسخه چاپی

نصر: وزیر خارجه ایران به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که «اسرائیل را باعث ثبات خاورمیانه» خوانده بود، واکن نشان داد.

به گزارش نصر، در پی اظهارات اخیر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه «اگر اسرائیل وجود نداشت، خاورمیانه‌ای هم وجود نداشت و در عرض دو ثانیه تحت سلطه ایران فرو می‌پاشید»، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به آن واکن نشان داد.
عراقچی روز جمعه و در پیامی در شبکه اجماعی ایکس، رژیم صهیونیستی را «منبع اصلی بی‌ثباتی در منطقه» توصیف و با اشاره به سوابق این رژیم و نخست‌وزیر آن، نوشت:  این به اصطلاح لنگرِ امنیت در خاورمیانه؛ به اتهام نسل‌کشی و جنایات جنگی تحت تعقیب است، نظام آپارتاید را به ۷.۵ میلیون فلسطینی تحمیل کرده، اقدام به بمباران ۷ کشور در سال گذشته نموده و سرزمین‌های فلسطین، لبنان و سوریه را اشغال کرده است.»
انتهای پیام/
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو خبرگزاری ایسنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار