خبر/

تعدد مرگ‌های رزیدنت‌ها؛ لبخندهایی که ناگهان خاموش می‌شوند

1404/08/01 - 11:53 - کد خبر: 148501 نسخه چاپی

نصر: در ادامه‌ی موج نگران‌کننده‌ی مرگ‌های ناگهانی میان رزیدنت‌های پزشکی، جامعه درمانی کشور بار دیگر در شوک و اندوه فرو رفت. 

به گزارش نصر؛ دکتر یاسمن شیرانی، رزیدنت سال دوم زنان دانشگاه علوم پزشکی تهران، درگذشت و خبر فوت او موجی از بهت و غم را در میان همکاران و پزشکان جوان برانگیخت.
دکتر یاسمن شیرانی، از رزیدنت‌های پرتلاش و محبوب بخش زنان بیمارستان وابسته به دانشگاه علوم پزشکی تهران، به‌طور ناگهانی درگذشت.
او که به عنوان پزشکی دغدغه‌مند، پرانرژی و محبوب شناخته می‌شد، در دل بسیاری از همکاران خود جایگاه ویژه‌ای داشت. 
پدر و مادر او نیز از اساتید برجسته جامعه پزشکی هستند؛ دکتر محمد شیرانی، جراح مغز و اعصاب، و دکتر گیلدا عمید، متخصص زنان.
در روزهای اخیر، دل‌نوشته‌ای از دکتر شیرانی در فضای مجازی بازنشر شده که در آن از فشارها و دشواری‌های دوران رزیدنتی سخن گفته بود — شرایط طاقت‌فرسایی که سال‌هاست محل بحث در میان پزشکان جوان است.
در پی این حادثه تلخ، همکاران و دوستان او با انتشار پیام‌هایی در شبکه‌های اجتماعی، از لزوم توجه جدی مسئولان به سلامت روان و فشار کاری رزیدنت‌ها سخن گفتند. 
بسیاری از پزشکان جوان خواستار اصلاح شرایط طاقت‌فرسای کاری در بیمارستان‌های آموزشی و رسیدگی فوری وزارت بهداشت به این بحران شده‌اند.
جامعه پزشکی، یک‌صدا، در سوگ دختری نشسته است که روزی لبخندش امیدبخش بیماران بود و امروز نامش یادآور ضرورت توجه به رنج‌های خاموش رزیدنت‌هاست.
انتهای پیام/
تعدد مرگ‌های رزیدنت‌ها؛ لبخندهایی که ناگهان خاموش می‌شوند نصر

ثبت نظر

نمایش 3 نظر

پاسخ   کاظمی،مادر یک دختر و پسر رزیدنت   ماه پیش  

فشار کار،،دستمزد کم،،توهین فراوان،،ساعت زیاد
اگر دانشجو هستند چرا اینهمه ساعت کاری
اگر دکتر هستند پس چرا حقوق یک حمال
علت تمام خودکشیها و نوعی اعتراض با جان خودشان اعلام میکنند،،مسئولین پاسخ این جانها را چگونه خواهید داد.

پاسخ   مینا   2 ماه پیش  

واقعاااااا خیلی دردناکه لطفا یه فکری به حال این بچه ها بکنید

پاسخ   کمال   2 ماه پیش  

وقتی اینجوری تیتر میزنی یعنی اینا دارن به دلایل معلوم می میرن!
و یه جریان خاص داره اینارو میکشه!
خب طرف عمل کرده و به خاطر آمبولی ریه فوت کرده و خانومشم نتونسته تحمل رنج کنه و اونم به دلیل معلوم فوت کرده..
شماها فقط برای دیده شدن میخواین از یه خبر طبیعی یه خبر غیر طبیعی و مشکوک بسازین..!
پژوهشیار