خبر/

آلودگی هوای تبریز شدت گرفت/ تعطیلی ادارات و مدارس در صورت پایداری آلودگی

1404/07/21 - 13:03 - کد خبر: 147677 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه آلودگی هوای استان به ویژه تبریز شدت گرفته است، گفت: در زمان کنونی بر اساس شاخص کیفی هوا، هوای تبریز بسیار ناسالم است.

به گزارش نصر، مجید فرشی، روز دوشنبه در گفت و گویی افزود: در زمان کنونی بر اساس اعلام مرکز پایش کیفی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان، شاخص کیفی هوای تبریز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر با عدد ۲۶۰ است و در این راستا کمیته اضطرار آلودگی هوا تشکیل جلسه داد.
وی اظهار کرد: بر اساس نتایج بررسی های این کمیته، در صورت پایداری آلودگی هوا در ۲۴ ساعت تا ۴۸ ساعت نسبت به تعطیلی ادارات و مدارس شهرهای آلوده استان تصمیم گیری می شود.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی از مردم خواست برای تردد در سطح شهر تبریز از ماسک استفاده کرده و افراد مبتلا و دارای سابقه بیماری‌های قلبی، کلیوی و ریوی، زنان باردار و شیرده، سالمندان و کودکان نیز از تردد غیرضروری در سطح شهر خودداری کنند.
فرشی، ادامه داد: بر اساس اعلام مرکز پایش کیفی هوای اداره کل حفاظت محیط زیست استان، شاخص کیفی هوای تبریز در متوسط ۲۴ ساعته گذشته و از ساعت ۱۲ دیروز تا ۱۲ امروز بر اساس ذرات ۲.۵ میکرون برابر عدد ۸۶ و قابل قبول بود.
انتهای پیام/
آلودگی هوای تبریز شدت گرفت/ تعطیلی ادارات و مدارس در صورت پایداری آلودگی خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار