خبر/
مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی: امتیاز فوتبال مس در استان میماند
1404/07/14 - 22:12 - کد خبر: 147169
نسخه چاپی
نصر: مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی در پی شایعات مربوط به واگذاری امتیاز تیم فوتبال مس سونگون، توضیحاتی را ارائه داد و گفت: امتیاز این تیم در استان میماند.
به گزارش نصر، حبیب مقصودی دوشنبه در گفتوگویی، اظهار کرد: صحبتها و شایعات درباره واگذاری امتیاز تیم فوتبال مس سونگون در لیگ دسته یک به خارج از استان صحت ندارد و نمیدانم چرا و چه کسانی این شایعات را رواج میدهند.
وی افزود: به هیچ وجه راضی نیستیم که این امتیاز به خارج از استان برود.
وی یادآوری کرد: ما حتی نسبت به امتیاز تیمهای استان در دسته سه و چهار هم حساسیت داریم، چه برسد که درباره امتیاز دسته یک تیم فوتبال استان بحث خروج از استان داشته باشیم.
مقصودی گفت: باید به جای ایجاد شایعات برای چهره فوتبال استان، با همدیگر همکاری کنیم تا زمین برای بازیهای خانگی این تیم در استان خودمان مهیا شود.
وی ادامه داد: من به عنوان مدیرکل ورزش استان و از طرف رئیس هیات فوتبال استان میگویم که برنامهای برای واگذاری امتیاز تیم فوتبال مس به خارج از استان را نداریم.
وی ادامه داد: اگر قرار بر واگذاری است، باید به تیم دیگر استان واگذار شود و اولویت ما با تیم «ماشین» ( نه ماشین سازی) است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا