معاون اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی: 

ظرفیت بخش خصوصی برای واردات نهاده‌های دامی فعال ‌شود/ رصد مستمر انبارهای کالاهای اساسی در آذربایجان شرقی

1404/07/07 - 12:11 - کد خبر: 146531 نسخه چاپی

نصر: معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در جلسه کارگروه تنظیم بازار استان با تأکید بر اهمیت نقش‌آفرینی بخش خصوصی در تأمین و توزیع کالاهای اساسی گفت: ظرفیت فعال‌سازی بخش خصوصی در زمینه واردات نهاده‌های دامی یکی از حوزه‌های مهم برای تأمین پایدار نیاز استان است و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش نصر، طاهر روحی با اشاره به اینکه سرانه مصرف اقلام اساسی در استان به طور دقیق مشخص است، افزود: انبارهای کالاهای اساسی به صورت مرتب رصد و کنترل می‌شود تا از ایجاد هرگونه کمبود احتمالی در بازار جلوگیری شود. 
 روحی تصریح کرد: مدیریت دقیق ذخایر و نظارت مستمر بر روند تأمین و توزیع کالاها، مانع از بروز مشکلات ناگهانی در بازار خواهد شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی در ادامه خاطرنشان کرد: تنظیم بازار تنها به معنای عرضه کالا نیست، بلکه از مرحله تولید تا توزیع، چه در بخش عمده‌فروشی و چه خرده‌فروشی، مسئولیت‌ها و وظایف مشخصی تعریف شده است که هر بخش باید آنها را به درستی انجام دهد.
روحی با بیان اینکه همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی، تولیدکنندگان و بخش خصوصی لازمه پایداری بازار است، اظهار داشت: هدف اصلی کارگروه تنظیم بازار، ایجاد تعادل و آرامش در بازار و تأمین به موقع کالاهای اساسی برای شهروندان است.
انتهای پیام/
ظرفیت بخش خصوصی برای واردات نهاده‌های دامی فعال ‌شود/ رصد مستمر انبارهای کالاهای اساسی در آذربایجان شرقی نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار