رئیس جامعه هتل‌ داران استان اردبیل مطرح کرد:

تخفیف چهل درصدی مراکز اقامتی استان اردبیل برای مسافران

1404/07/05 - 13:35 - کد خبر: 146336 نسخه چاپی

نصر: رئیس جامعه هتل‌داران استان اردبیل از ارائه تخفیف چهل درصدی مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری این استان برای اسکان مسافران خبر داد.

به گزارش نصر، جعفر بذری روز شنبه افزود: به مناسبت روز جهانی و هفته گردشگری برای گردشگرانی که استان اردبیل را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب کنند، تخفیف ۴۰ درصدی در نظر گرفته شده است.
وی با بیان اینکه تمام مراکز اقامتی، تاسیسات گردشگری، آبدرمانی‌ها و رستوران‌های استان اردبیل فعال و آماده پذیرایی از گردشگران و مسافران است، اظهار کرد:‌ تخفیف ۴۰ درصدی از پنجم تا یازدهم مهرماه در تمام مراکز اقامتی و هتل‌های استان اعمال می‌شود و مردم می‌توانند با سفر به استان اردبیل از این تخفیف استفاده کنند.
وی گفت: استان اردبیل با بیش از ۲۰ هزار تخت اقامتی رسمی، رتبه سوم کشور را از این نظر دارد و این ظرفیت مهم در کنار سایر تاسیسات گردشگری مانند آبدرمانی‌ها و مراکز تفریحی، تاریخی و طبیعی ظرفیت منحصر بفردی برای پذیرایی از گردشگران فراهم کرده است.
رئیس جامعه هتل‌داران استان اردبیل بیان کرد:‌ با توجه به پایان فصل پیک سفرها و شروع فصل پاییز، فرصت مناسبی برای سفر به استان اردبیل فراهم شده و تاسیسات گردشگری استان آماده ارائه خدمات به گردشگران و مسافران است.
استان اردبیل با یک میلیون و ۲۸۰ هزار نفر جمعیت و ۱۲ شهرستان در شمال ایران واقع شده است و به داشتن مناطق طبیعی، تاریخی، مذهبی و اقتصادی یکی از مقاصد مهم گردشگران داخلی و خارجی محسوب می‌شود.
پل معلق مشگین‌شهر، کوه سبلان با ظرفیت کوهنوردی، وجود پیست اسکی آلوارس و سرعین به عنوان شهر چشمه‌های بهشتی از جاذبه‌های پر بازدید استان اردبیل است.
اردبیل در سال میلادی ۲۰۲۳ به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو بود.پ
انتهای پیام/
تخفیف چهل درصدی مراکز اقامتی استان اردبیل برای مسافران خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار