خبر/
غرس نهال توسط وزیر راه و شهرسازی به یاد دو دانش آموز شهید تبریز
1404/07/01 - 11:56 - کد خبر: 145994
نسخه چاپی
نصر: همزمان با آغاز سال تحصیلی و هفته دفاع مقدس، وزیر راه و شهرسازی در دبیرستان دخترانه باقرالعلوم تبریز در راستای برگزاری پویش ملی «مهر سبز» با حضور جمعی از دانشآموزان و فرهنگیان، نهالی را به یاد دو دانشآموز شهید جنگ دوازده روزه غرس کرد.
به گزارش نصر، فرزانه صادق روز سه شنبه، یک مهر در جریان سفر به آذربایجان شرقی، زنگ مهر و مقاومت را در دبیرستان نمونه دولتی دخترانه باقرالعلوم تبریز به صدا درآورد.
در ادامه این برنامه، وزیر راه و شهرسازی به یاد دو دانشآموز شهید جنگ ۱۲ روزه، نهالی را در محوطه دبیرستان غرس کرد تا نسلهای آینده با یاد و نام شهدای این جنگ کوتاهمدت اما تأثیرگذار آشنا شوند.
وزیر راه و شهرسازی صبح روز سه شنبه، یک مهر، با استقبال استاندار آذربایجان شرقی وارد تبریز شد.
شرکت در آیین زنگ مهر و مقاومت و برگزاری جلسه مشترک با شاهین مصطفی اف معاون نخست وزیر جمهوری آذربایجان از جمله برنامههای وزیر راه و شهرسازی است.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایسنا