خبر/

رییس قوه قضاییه بر اجرای کامل قوانین مرتبط با حوزه شهدا و ایثارگران تاکید کرد

1404/06/25 - 16:30 - کد خبر: 145465 نسخه چاپی

نصر: رئیس قوه قضاییه بر اجرای بدون تنازل همه قوانین مرتبط با حوزه شهدا، جانبازان و ایثارگران تاکید کرد و گفت: همه قوانین مرتبط با حوزه شهدا، جانبازان و ایثارگران باید به صورت کامل و جامع و بدون تنازل اجرایی شود و اگر قانونی در این زمینه وجود دارد که بر زمین مانده است را برای پیگیری‌های مقتضی به دستگاه قضایی اعلام شود.

به گزارش نصر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای روز سه‌شنبه در جریان بازدید از بنیاد شهید و امور ایثارگران در جلسه شورای مدیران بنیاد، افزود: شهادت یک فوز عظیم و اشرف‌الموت است؛ شهید نزد خداوند روزی می‌خورد و ارزش و جایگاه والایی دارد؛ به تبع آن، خانواده‌های معظم شهدا و شما خادمان آنها نیز از اجر و ثواب فوق‌العاده‌ای برخوردارید.
وی، خانواده معظم شهدا را دلسوزترین اشخاص برای پیشرفت و تعالی نظام و کشور دانست و اظهار کرد: آنطور که مطلع شدم اکثریت مسئولان و حتی کارکنان بنیاد شهید، از خانواده‌های معظم شهدا هستند؛ این یک ویژگی ممتاز است و فرصتی است برای این بنیاد که از همه جهات در میان دستگاه‌های حکومتی به یک الگو و اسوه تبدیل شود.
محسنی‌اژه‌ای گفت: شما به عنوان اعضای خانواده‌های معظم شهدا و خادمان مکتب شهادت باید سرلوحه دستگاه‌های حکومتی دیگر در مردمداری و تکریم ارباب رجوع باشید؛ شما باید در اِتقان و تسریع امور و پیشبرد امورات ارباب رجوع خود، ممتاز و سرآمد باشید؛ این امر خودش به منزله ترویج مکتب والای شهادت است؛ این امر بیانگر آن است که خانواده‌های معظم شهدا و خادمان مکتب شهادت، از دلسوزترین و کارآمدترین نیروهای کشور هستند.
رئیس دستگاه قضا در ادامه ضمن ارائه پیشنهاد تشکیل جمعیتی متشکل از خانواده‌های معظم شهدا که شاغل در دستگاه‌های اداری هستند، تصریح کرد: حقیقتاً جا دارد همه شاغلان در دستگاه‌های حکومتی و دولتی که عضوی از خانواده‌های معظم شهدا و جانبازان و ایثارگران هستند، جمعیتی منسجم را تشکیل دهند و جمعیت مزبور، مُتولی ایجاد تحول در همه دستگاه‌های حکومتی و دولتی شود؛ تحول از بابِ خدمت بیشتر به مردم؛ تحول از بابِ اجرای مطلوب‌تر و دقیق‌تر قوانین و قس‌علیهذا...؛ اعتقاد داریم که خانواده معظم شهدا، از دلسوزترین اقشار جامعه نسبت به نظام و کشور هستند و آنها هستند که می‌توانند از پیشرانان تحول و تعالی در کشور باشند.
رئیس عدلیه بر اجرای همه مفاد تفاهم‌نامه منعقده میان قوه قضاییه و بنیاد شهید تاکید کرد و گفت: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا همه مفاد تفاهم‌نامه منعقده میان قوه قضاییه و بنیاد شهید، اجرایی شود و هر بند و مفادی از این تفاهم‌نامه که به مرحله اجرایی نرسیده است را به ما گوشزد کنید تا نسبت به عملیاتی شدنش، جهد به خرج دهیم.
رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی نیز خود را مکلف می‌داند که بیش از همه دستگاه‌ها ملتزم به قانون باشد؛ در همین راستا ما به اجرای بدون تنازل قوانین در حوزه‌های مرتبط با شهدا، جانبازان و ایثارگران التزام داریم؛ بر همین اساس، بر اجرای مواد ۸۷ و ۹۱ قانون برنامه ششم که در برنامه هفتم نیز تمدید شده و مختصِ امتیازات ایثارگران است اصرار داریم و در این زمینه برای فراهم آوردن مقدمات اجرای قانون مزبور، تلاش‌های مجدانه‌ای را صورت داده‌ایم و همچنان پیگیر این موضوع هستیم.
براساس این گزارش، رییس قوه قضاییه همچنین در این بازدید با جمعی از خانواده‌های معظم شهدای دفاع مقدس دیدار و گفت وگو کرد.
محسنی اژه ای در دیدار با خانواده‌های معظم شهیدان شادمانی، باباخانی، عباسی، خاکساری، یونسی، رسولی، باکویی و شیرازی، مقام همه شهدای ایران اسلامی از جمله شهدای جنگ تحمیلی اخیر را رفیع و منیع دانست و از خداوند متعال علو درجات این شهدا و حشر آنان با شهدای کربلا را مسئلت کرد.
همچنین خانواده‌های معظم شهیدان دفاع مقدس اخیر ملت ایران، پیشنهادات و درخواست‌هایی برای شناساندن شهدای اخیر کشور به جهانیان و نمایان کردن هر چه بیشتر چهره جنایتکار رژیم صهیونیستی داشتند که رئیس قوه قضاییه با این پیشنهادات موافقت و اعلام کرد که مراتب امر برای تحقق این منظور به بخش‌های ذی‌صلاح از جمله ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ابلاغ خواهد شد.
انتهای پیام/
رییس قوه قضاییه بر اجرای کامل قوانین مرتبط با حوزه شهدا و ایثارگران تاکید کرد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار