معاون گردشگری آذربایجان شرقی خبر داد:
بررسی چالش های گردشگری در شرایط بحران
1404/04/28 - 16:19 - کد خبر: 141395
نسخه چاپی
نصر: معاون گردشگری آذربایجان شرقی با اشاره به برگزاری نشست مشورتی با صاحبنظران و اساتید دانشگاهی حوزه گردشگری، ضمن مرور وضعیت این صنعت در حوادث اخیر، تأکید کرد: توجه به ظرفیتهای گردشگری فرهنگی، طبیعتگردی، سلامت و بهویژه گردشگری روستایی باید در اولویت برنامههای پسابحران قرار گیرد.
به گزارش نصر، علیرضا بایرام زاده، در خصوص برگزاری جلسه مشورتی با اساتید و متخصصان دانشگاهی حوزه گردشگری گفت: در این جلسه چالشهای اساسی صنعت گردشگری در مواجهه با بحرانهای اخیر، بر پایه تحلیل جلسات پیشین با فعالان بخش خصوصی و مدیران اجرایی گردشگری استان بررسی شد.
معاون گردشگری آذربایجانشرقی با تأکید بر اهمیت آمادهسازی حوزه گردشگری برای مدیریت شرایط بحرانی بیان کرد: در این نشست تخصصی، ابعاد مختلف فعالیت تأسیسات گردشگری در زمان بروز بحران و دوره پسابحران مورد تحلیل قرار گرفت و مقرر شد دستورالعملها و سناریوهای متناسب با هر سطح از آسیب طراحی شود.
وی افزود: در کنار بحث تابآوری و از سرگیری فعالیت تأسیسات گردشگری، محورهایی همچون بازنگری در مسیرهای گردشگری داخلی، تقویت گردشگری روستایی، ارائه بستههای تسهیلاتی برای سرمایهگذاران و تکمیل پروژههای گردشگری با بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی نیز در دستور کار قرار گرفت.
بایرامزاده با اشاره به تنوع کمنظیر ظرفیتهای گردشگری استان افزود: گردشگری فرهنگی، تاریخی، طبیعتمحور، سلامت و روستایی از مزیتهای اصلی آذربایجانشرقی است که میتواند در شرایط پسابحران، به موتور محرک توسعه اقتصادی و احیای اعتماد عمومی بدل شود. در همین راستا، توسعه گردشگری داخلی و حمایت ویژه از گردشگری روستایی از جمله بحثهای مطرح شده در این جلسه بود که با تمرکز بر توسعه زیرساختهای خدماتی و اطلاعرسانی دنبال خواهد شد.
او همچنین از مشارکت نخبگان حوزه گردشگری در تحلیل شرایط اخیر قدردانی کرد و گفت: از همراهی و همکاری اساتید و کارشناسان دانشگاهی که در ساعات اولیه رخداد اخیر برای تشکیل کمیته علمی- مشورتی بحران اقدام کردند، قدردانی میکنم. این همافزایی میان دانشگاه و بدنه اجرایی میتواند به شکلگیری نظامی مؤثر برای مدیریت بحران در حوزه گردشگری منجر شود.
معاون گردشگری آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: آینده صنعت گردشگری نیازمند تفکر سیستمی، بهرهگیری از ظرفیت نهادهای علمی و بازتعریف زیرساختهای خدماتی بر پایه تابآوری و پایداری است.
انتهای پیام/
نصر