رئیس جمهور آذربایجان در دیدار با سفیر ایران مطرح کرد:

برخی محافل برای آسیب رساندن به روابط آذربایجان و ایران، شایعه منتشر می‌کنند

1404/04/06 - 15:26 - کد خبر: 139613 نسخه چاپی

نصر: رییس‌ جمهور آذربایجان گفت: برخی محافل برای آسیب رساندن به روابط آذربایجان و ایران، اطلاعات مبتنی بر شایعات را منتشر می‌کنند.

به گزارش نصر از خبرگزاری آپا، الهام علی‌اف، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان، این مطلب را در تاریخ ۲۷ ژوئن هنگام دریافت استوارنامه مجتبی دمیرچیلو، سفیر جدید و تام‌الاختیار جمهوری اسلامی ایران در کشورمان، بیان کرد.
رئیس جمهور علی‌اف گفت که آذربایجان یکی از اولین کشورهایی بود که موضع خود را در مورد درگیری بین ایران و اسرائیل ابراز کرد و این تنش را محکوم کرد و بار دیگر تسلیت خود را برای شهروندان ایرانی که در جریان این درگیری جان باختند، ابراز کرد. 
علی‌اف با بیان اینکه برخی محافل و رسانه‌ها برای آسیب رساندن به روابط آذربایجان و ایران در مورد این تنش بین ایران و اسرائیل، اطلاعات مبتنی بر شایعات و دروغ‌ها را منتشر می‌کنند، تأکید کرد که همه اینها کاملاً بی‌معنی است.
 

مجتبی دمیرچیلو، سفیر جدید ایران در جمهوری آذربایجان هم در این دیدار تأکید کرد: موضع اصولی و قاطع آذربایجان در مورد مناقشه بین ایران و اسرائیل در ایران بسیار مورد تقدیر است.
وی تأکید کرد: موضع اصولی و قاطع آذربایجان در مورد مناقشه بین ایران و اسرائیل در ایران بسیار مورد تقدیر است و از این بابت ابراز قدردانی کرد.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در جمهوری آذربایجان خاطرنشان کرد: طرف ایرانی نیز کاملاً متقاعد شده است که خاک آذربایجان هرگز نمی‌تواند علیه ایران استفاده شود و دولت آذربایجان هرگز اجازه این کار را نخواهد داد.
دمیرچیلو در پایان گفت: مقامات عالی جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط با آذربایجان توجه ویژه‌ای دارند.
انتهای پیام/
برخی محافل برای آسیب رساندن به روابط آذربایجان و ایران، شایعه منتشر می‌کنند نصر

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار