خبر/

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از همدلی و همراهی دانشجویان قدردانی کرد

1404/04/04 - 20:36 - کد خبر: 139498 نسخه چاپی

نصر: سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با صدور پیامی، از همدلی و همراهی دانشجویان این دانشگاه در روزهای دشوار اخیر و به دنبال حمله تروریستی رژیم غاصب صهیونیستی به خاک کشورمان قدردانی کرد.

به گزارش نصر، بیژن رنجبر در پیام خود نوشت: اینک که پس از دوازده روز جنگ تحمیلی، ملت عظیم‌الشان ایران اسلامی با رهبری حکیمانه و شجاعانه رهبر معظم انقلاب اسلامی و با نقش‌آفرینی آحاد مردم ایران، توانستند توقف جنگ را بر دشمنان این ملت تحمیل کنند و آنان را در مقابل اراده سترگ خود به زانو در آورند، با یاد دانشمند فرزانه و مجاهد پارسا، رئیس فقید دانشگاه آزاد اسلامی شهید محمدمهدی طهرانچی، بر خود لازم می‌دانم از همدلی و همراهی و درک بالای شما عزیزان، به ویژه در خصوص تغییرات وضعیت امتحانات که به خاطر شرایط ناشی از جنگ تحمیلی و وضعیت کشور رخ داد صمیمانه سپاسگزاری کنم و برای شما آینده‌سازان کشور و خانواده بزرگوارتان، آرزوی سلامت، صحت، نشاط و سرزندگی داشته باشم.
به گزارش نصر، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
ایالات متحده آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ نتانیاهو علیه ایران پیوست.
در پی عملیات موفق و غرورآفرین بشارت فتح در بامداد روز سه‌شنبه، رژیم جنایتکار صهیونیستی پس از ۱۲ روز حمله وحشیانه به کشورمان، روز گذشته تسلیم و مجبور به پذیرش آتش‌بس شد.
انتهای پیام/
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی از همدلی و همراهی دانشجویان قدردانی کرد خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار