پنجشنبه، ۵ تیر؛ برگزاری آیین گرامیداشت شهدای مدافع عزت در بقاع سراسر کشور
1404/04/04 - 11:12 - کد خبر: 139423
نسخه چاپی
نصر: سازمان اوقاف و امور خیریه برای پاسداشت شهدای مدافع امنیت و در پاسخ به تهاجم رژیم صهیونیستی، مراسمی همزمان در تمامی بقاع متبرکه سطح یک و دو کشور برگزار میشود.
به گزارش نصر، باتوجـه بـه تهـاجم رژیـم صهیونیسـتی بـه مـیهن و شـهادت مظلومانـه جمعـی از مدافعان امنیت و آحاد ملـت شـریف ایـران و ضـرورت زنـده نگـه داشـتن یـاد و خـاطره شهدا بـا هـدف تکریم مقام شهادت، مراسم سراسری گرامیداشت شهدای مدافع عزت و شرافت پنجشنبه، پنجم تیرماه ۱۴۰۴، در تمــامی بقــاع متبرکــه سراســر کشــور برگــزار می شود.
بر اساس اطلاعیه سازمان اوقاف، زمان برگزاری این مراسم پس از نماز مغرب و عشاء خواهد بود و به مدت حداکثر دو ساعت در آستان مقدس امامزادگان و بقاع متبرکه سراسر کشور، از جمله بقاع برتر و شاخص، برگزار می شود.
دبیرخانه این سازمان از ادارات اجرایی و هیات امنای بقاع متبرکه خواست ضمن ارسال سریع ابلاغیه، برنامهریزی لازم جهت برگزاری با شکوه این مراسم را انجام دهند. همچنین، تأکید شده است که زمان مراسم تغییر نکند و همزمان در سراسر کشور برگزار شود.
در این زمینه، هماهنگی لازم با نماینده ولی فقیه، امام جمعه مرکز استان، استانداریها، فرمانداریها، فرماندهی سپاه و نیروی انتظامی، بسیج، بنیاد شهید و امور ایثارگران و دیگر نهادهای مرتبط، برای برگزاری هر چه باشکوهتر این مراسم، ضروری است.
این مراسم نمادین، نشان از اتحاد و همبستگی ملت ایران در پاسداشت شهدا و دفاع از آرمانهای والای آنان دارد.
به گزارش ایرنا، بامداد روز جمعه ۲۳ خردادماه، با آغاز حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به تهران و تعدادی از شهرهای ایران، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند. به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب جمعه شب در یک پیام تلویزیونی تاکید کردند: نیروهای مسلح، رژیم رذل صهیونی را بیچاره خواهند کرد و انشاءالله با قدرت عمل، زندگی برای آنها تلخ خواهد شد و با آنها مماشات نخواهد شد.
جمهوری اسلامی ایران جمعه شب و در پاسخ به حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی، عملیات وعده صادق ۳ را با شلیک صدها فروند موشک به سمت سرزمینهای اشغالی آغاز کرد.
آمریکا بامداد روز یکشنبه (یکم تیرماه) با تجاوز به سه سایت هستهای فردو، نطنز و اصفهان، به جنگ بنیامین نتانیاهو علیه ایران، پیوست. تحولات میدان و دیپلماسی از غروب دوشنبه (۲ تیرماه) وارد مرحله جدیدی شد و جمهوری اسلامی ایران با تدبیر شورای عالی امنیت ملی و راهبری قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با رمز مقدس یا اباعبدالله الحسین (ع) در عملیات «بشارت فتح» پایگاه العدید قطر را هدف تهاجم ویرانگر و قدرتمند موشکی قرار داد.
ساعاتی پس از این اقدام ایران، سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه، بامداد سه شنبه سوم تیر ۱۴۰۴ در شبکه ایکس نوشت: همانگونه که مکرراً گفته ایم، این رژیم اسرائیل بود که جنگ را آغاز کرد نه ما. در حال حاضر توافقی در موضوع آتشبس یا توقف عملیات وجود ندارد. با این حال به شرط آنکه رژیم اسرائیل تهاجم غیرقانونی خود علیه مردم ایران را تا ساعت ۴ صبح امروز متوقف کند، ما نیز قصدی برای ادامه پاسخ نداریم. تصمیم نهایی درخصوص توقف عملیات نظامی از سوی ما متعاقبا اتخاذ خواهد شد.
وزیرخارجه ساعتی پس از این نوشته نخست در نوشته دیگری در شبکه ایکس نوشت: عملیات نظامی نیروهای مسلح قدرتمند ما برای مجازات اسرائیل تا آخرین دقیقه در ساعت ۴ صبح ادامه یافت. همراه با همه ایرانیان، من از نیروهای مسلح کشور که آماده دفاع از کشور عزیزمان تا آخرین قطره خون بوده اند، و به هر حمله دشمن تا آخرین دقیقه پاسخ دادند، تقدیر می کنم.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا