پاسخ‌های علمی درست به باورهای تغذیه‌ای نادرست؛

مصرف تخم مرغ در سالمندان باعث چرب شدن کبد می‌شود؟

1404/03/17 - 21:41 - کد خبر: 138057 نسخه چاپی

نصر: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر تاثیر مصرف تخم مرغ بر چرب شدن ( سفت شدن) کبد، عنوان کرد که این باور فاقد شواهد علمی بوده و مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربی‌های خون و بافت کبد ندارد. 

به گزارش نصر، درباره مصرف تخم مرغ و عوارض احتمالی آن در سفت شدن کبد در دوران سالمندی مطرح کرد: بر اساس مطالعات اخیر مصرف روزانه تخم مرغ هیچ تاثیر سوئی بر چربی های خون و بافت کبد ندارد.
بر این اساس، مصرف تخم مرغ باعث چرب شدن کبد و فیبروز (سفتی) کبد نمی شود؛ بلکه به دلیل بالا بودن ارزش پروتئین سفیده تخم مرغ و زرده سرشار از کولین به عنوان یک منبع خوب غذایی در سنین سالمندی به حساب می آید و می تواند سرعت ایجاد سارکوپنی (تحلیل عضلات) را کاهش دهد.
انتهای پیام/
مصرف تخم مرغ در سالمندان باعث چرب شدن کبد می‌شود؟ خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار