صمد حضرتی؛
قاچاقچی کود اوره یارانه ای در آذربایجان شرقی جریمه شد
1404/03/04 - 11:58 - کد خبر: 137189
نسخه چاپی
نصر: مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانشرقی با اشاره به پرونده کشف ۶۰ کیسه ۵۰ کیلویی کودشیمیایی اوره یارانه ای قاچاق در استان، گفت: متخلف این پرونده علاوه بر ضبط کالا به پرداخت ۲ میلیارد و ۳۳۵ میلیون ریال جزای نقدی معادل سه برابر ارزش کالا محکوم شد.
به گزارش نصر، صمد حضرتی روز یکشنبه در گفت و گویی اعلام کرد: ماموران پلیس انتظامی این مواد را از یک دستگاه خودروی نیسان در محور تبریز - خسروشاه کشف کرده و پرونده آن را به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی یادآور شد: به این پرونده کالای قاچاق به ارزش ۷۷۸ میلیون ریال در شعبه بدوی رسیدگی به جرایم قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی تبریز رسیدگی شد و شعبه با بررسی اوراق و محتویات پرونده و اخذ دفاعیات متهم، اتهام نداشتن مجوز حمل کالا بدون رعایت ضوابط تعیینی دولت را محرز دانست.
عرضهکننده خارج از شبکه مواد پتروشیمی در مراغه جریمه شد
صمد حضرتی، همچنین گفت: پرونده این تخلف را بازرسان اداره صنعت، معدن و تجارت با بررسی مغایرت میزان مواد وارده و عرضه شده بدون رعایت ضوابط تعیینی، به اداره کل تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
وی اظهار کرد: شعبه بدوی تعزیرات حکومتی مراغه به این پرونده به میزان ۱۱ هزار کیلوگرم مواد پتروشیمی از نوع پلی اتیلن به ارزش ۲ میلیارد و ۹۵۲ میلیون ریال رسیدگی کرد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجانشرقی گفت: شعبه با بررسی مدارک موجود در پرونده و اخذ دفاعیات متهم، تخلف عنوان شده را محرز دانست و متخلف را علاوه با احتساب بهای کالای از دست رفته به پرداخت پنج میلیارد و ۹۵۲ میلیون جزای نقدی محکوم کرد.
به گزارش نصر، در سال گذشته در راستای رسیدگی به چهار هزار و ۳۴۶ پرونده قاچاق کالا و ارز در آذربایجان شرقی، قاچاقچیان به پرداخت حدود ۶ هزار و ۷۹۶ میلیارد ریال جریمه محکوم شدند.
انتهای پیام/
خبرگزاری ایرنا