مدیرکل امور مالیاتی استان؛

مودیان آذربایجان شرقی در تکمیل ۷۳ طرح مشارکت کردند

1404/02/01 - 08:28 - کد خبر: 134757 نسخه چاپی

نصر: مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌ شرقی از مشارکت مودیان آذربایجان شرقی در تکمیل ۷۳ طرح عمرانی استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش نصر، عیسی اورج زاده روز دوشنبه در گفت‌وگویی، از اجرای موفق طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها و استقبال چشمگیر مردم از آن خبر داد و اظهار کرد: سال گذشته تعداد ۷۳ طرح در حال اجرای استان برای تکمیل از محل هزینه‌کرد درآمدهای مالیاتی معرفی شده بودند که تعداد ۲۵ هزار و ۷۲۳ مودی مالیاتی استان در تکمیل این طرح‌ها مشارکت کردند.
وی افزود: اجرای این طرح‌ها نیازمند ۵۶۲ میلیارد و ۱۸۹ میلیون تومان اعتبار بود که بیش از ۵۳۴ میلیارد و ۵۴۳ میلیون تومان آن‌ها معادل ۹۵.۰۸ درصد از محل مالیات پرداختی مودیان تامین شده است.
وی ادامه داد: بیشترین اقبال مؤدیان مالیاتی استان از میان طرح‌های زیرساختی، پروژه‌های مربوط به آموزش و پرورش با مشارکت هفت هزار و ۱۱۶ مودی است که ۱۰۰ درصد از اعتبار مورد نیاز این طرح‌ها شامل ۱۵۲ میلیارد و ۱۷۴ میلیون تومان تامین شده است.
اورج زاده گفت: پروژه‌های صنعت و معدن (توسعه شهرک های صنعتی و کمک به صنایع)، فرهنگ و هنر و گردشگری، توسعه و خدمات شهری، روستایی و عشایری، اداره امور عمومی (احداث، بهسازی مراکز اداری و دولتی و ..) و ورزش و تفریحات نیز ۱۰۰ درصد تامین اعتبار شده‌اند.
وی افزود: پروژه‌های آموزش عالی با مشارکت سه هزار و ۹۴۸ مودی و تامین ۹۲.۳۳ درصدی از اعتبار ۱۰۶ میلیارد و ۲۳۹ میلیون تومانی نیز اجرایی شده‌اند و برای پروژه‌های حمل و نقل (احداث راه، رفع نقاط حادثه خیز و ...) نیز چهار هزار و ۴۶۵ مودی مشارکت داشتند که ۹۱.۶۳ درصد از اعتبار ۱۰۴ میلیارد تومان را تامین کرده‌اند.
وی اظهار کرد: پروژه‌های منابع آب (آبرسانی، کشاورزی و محیط زیست، آب و فاضلاب و ...) با مشارکت ۲ هزار و ۸۱۹ مودی و تامین ۹۳.۷۲ درصد از ۶۵ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبار اجرایی شده و پروژه‌های حفظ نظم و امنیت عمومی نیز با مشارکت هزار و ۲۸۳ مودی که میزان اعتبار لازم آن‌ها ۳۹ میلیارد میلیون تومان است، ۸۲.۸۶ درصد آن تامین اعتبار انجام گرفت.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌ شرقی در خصوص طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها، تشریح کرد: این طرح در راستای مردمی‌ سازی اقتصاد در مردادماه سال ۱۴۰۳ به‌صورت رسمی رونمایی شد و با ایجاد حس مشارکت در میان مودیان، انگیزه بیشتری برای پرداخت مالیات و ایفای نقش در توسعه ملی و استانی فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: این طرح به عنوان ابزاری در راستای شفاف‌سازی و مشارکت عمومی در تخصیص منابع، با هدف تأمین هزینه‌های جاری کشور از محل درآمدهای مالیاتی و تقویت منابع پایدار دولت طراحی شده است.
وی با تأکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی مالیاتی، افزود: آگاهی مردم از نحوه هزینه‌کرد مالیات پرداختی‌ خود، نقش مهمی در اقناع افکار عمومی و اجرای موفق این طرح ایفا می‌کند.
اورج‌زاده توضیح داد: تمامی پروژه‌های مشمول این طرح، بر اساس ضوابط مشخص و در چارچوب قوانین موجود، توسط سازمان برنامه و بودجه از بین طرح‌های پیشنهادی استان‌ها انتخاب و به سازمان امور مالیاتی کشور معرفی شده‌اند و شرط اصلی در انتخاب این پروژه‌ها نیز بهره‌مندی حداکثری عموم مردم و امکان بهره‌برداری از آن‌ها تا پایان سال مالی بوده است.
وی با اشاره به اجرای سراسری این طرح در سال گذشته، افزود: طرح نشان‌دار کردن مالیات‌ها این امکان را برای مودیان مشمول تبصره ماده ۱۰۰ فراهم کرده تا از محل دقیق هزینه‌کرد مالیات خود مطلع شوند و این افراد می‌توانند در تعیین بخش‌ها یا پروژه‌های خاصی که مالیاتشان صرف آن می‌شود، مشارکت مستقیم داشته باشند.
انتهای پیام/
مودیان آذربایجان شرقی در تکمیل ۷۳ طرح مشارکت کردند خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار