واکنش مدیر رسانه تراکتور به حواشی؛

بیانیه نمی‌دهیم/بازیکنان مصاحبه نمی‌کنند

1404/01/28 - 14:13 - کد خبر: 134522 نسخه چاپی

نصر: مدیر رسانه تیم تراکتور تبریز در واکنش به حواشی ایجاد شده برای تیم در هفته‌های گذشته، گفت: برای جلوگیری از دامن زدن به حواشی، بیانیه و واکنشی نسبت به این حواشی نداریم.

به گزارش نصر، کریم جمالی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران، با اشاره به حواشی ایجاد شده ضد تیم تراکتور در هفته‌های گذشته، اظهار کرد: اکنون تیم در شرایط حساسی قرار دارد و بازی‌های مهمی را پشت سر گذاشته و بازی‌های مهمتری را در پیش دارد.
وی افزود: برخی جریان‌های رسانه‌ای و غیررسانه‌ای در طول این هفته‌ها به دنبال ایجاد حاشیه هستند و تراکتور از این بابت در سال‌های گذشته آسیب‌های زیادی دیده است.
وی ادامه داد: تصمیم باشگاه بر این اساس است که تا رسیدن به جام، هیچ واکنشی برابر اتفاقات و حواشی و کسانی که خارج از این تیم برای تراکتور حواشی ایجاد می‌کنند، نداشته باشیم.
جمالی گفت: بازیکنان نیز هیچ مصاحبه‌ای انجام نمی‌دهند که احیانا دوباره افرادی با نگاه سوء خود به حواشی دامن نزنند.
وی از اصحاب رسانه خواست تا در هفته‌های حساس پیش رو کنار تیم باشند و اجازه ایجاد حواشی برای تیمی که در مسیر قهرمانی قرار دارد، را ندهند.
انتهای پیام/
بیانیه نمی‌دهیم/بازیکنان مصاحبه نمی‌کنند خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار