سرهنگ صادق شکری؛

۹۷۰ میلیارد ریال اموال سرقتی در آذربایجان‌غربی کشف شده است

1403/11/15 - 15:40 - کد خبر: 130494 نسخه چاپی

نصر: رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی گفت: ۹۷۰ میلیارد ریال اموال سرقتی طی سال جاری در استان کشف و به مالباختگان بازگردانده شده است.

به گزارش نصر، سرهنگ صادق شکری روز دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: امسال ۹۳ درصد سرقت های مهم در آذربایجان غربی شامل منزل، مغازه، خودرو، اماکن دولتی و احشام کشف شده که روندی بسیار مناسب به شمار می رود.
وی اضافه کرد: البته آذربایجان غربی از نظر میانگین کشوری در نرخ وقوع جرایم سرقت، امن ترین استان کشور به شمار می رود.
وی ادامه داد: امسال ۲۴۰ شبکه سرقت در آذربایجان غربی منهدم شده و ۲۷۸ مالخر نیز دستگیر شده اند.
رییس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی اظهار کرد: در سال جاری همچنین ۲۴ واحد صنفی که در موضوع سرقت مشارکت داشتند، با برخورد قانونی مواجه شده اند.
سرهنگ شکری با اشاره به اینکه آذربایجان غربی از استان های موفق در کشف قتل در کشور به شمار می رود، گفت: در سال جاری ۱۰۰ درصد قتل های واقع شده را کشف کرده ایم.
وی افزود: همچنین در سال جاری ۱۰۲ درصد پرونده های کلاهبرداری و ۱۰۱ درصد پرونده های جعل کشف و مجرمان به دستگاه قضایی تحویل داده شده اند.
انتهای پیام/
۹۷۰ میلیارد ریال اموال سرقتی در آذربایجان‌غربی کشف شده است خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار