به گزارش نصر، این میوه به بهبود کیفیت پوست، تقویت سیستم ایمنی، بهبود گوارش و پیشگیری از سرطان کمک میکند، همچنین در کنترل فشار خون، تقویت هوش و حافظه و استخوانها نقش دارد.
ویتامین C موجود در نارنگی کلاژن سازی را تقویت کرده و به حفظ جوانی پوست کمک میکند، در حالی که فیبر آن به تسهیل هضم و پتاسیم به بهبود فشار خون کمک میکند.
در این مقاله به بررسی کامل خواص
نارنگی یافا می پردازیم، با ما همراه باشید.
مهم ترین خواص نارنگی یافا
تقویت هوش و حافظه
درمان افسردگی و کاهش استرس
بهبود کیفیت خواب
کنترل فشار خون با نارنگی یافا
تقویت استخوانها
پیشگیری از پوکی استخوان
بهبود عملکرد مغز
تقویت سیستم ایمنی
حفظ سلامت پوست
بهبود گوارش و پیشگیری از سرطان
نارنگی یافا چیست؟
نارنگی یافا، که از تلفیق پرتقال شیرین و
پرتقال ماندارینی پدید آمده، با پوست نرم و صاف خود که به آسانی جدا میشود، نه تنها در الجزیره و چین بلکه در سراسر جهان مورد توجه قرار گرفته است.
این میوه دلنشین به دلیل داشتن اسید کمتر در مقایسه با پرتقال، مصرفکنندگان را به خود جذب میکند.
طعم شیرین و فقدان هسته، ارزش آن را در میان مردم افزایش داده و به عنوان یک منبع غنی از کلسیم، منیزیم، پتاسیم، فسفر و ویتامینهای ضروری مانند ویتامین C و B شناخته میشود. آنتیاکسیدانها و فیبر بالا، خواص برجستهای هستند که نارنگی یافا را به یک میوه ممتاز تبدیل میکنند.
خواص نارنگی یافا برای پوست
به گزارش چی شی، ویتامین C موجود در نارنگی یافا با تقویت تولید کلاژن، به حفظ الاستیسیته و جوانی پوست کمک کرده و از آن در برابر آفتابسوختگی، جوش و لک محافظت میکند. این میوه با خواص آنتیاکسیدانی خود، چروکها را محو کرده و به بازسازی پوست کمک میکند.
استفاده از ماسکهای خانگی ساخته شده از نارنگی و مواد طبیعی دیگر میتواند به بهبود کیفیت پوست کمک کرده و آن را شادابتر سازد. با این حال، مصرف این ماسکها باید با دقت انجام شود تا از افراط در خشکی پوست یا تاثیرات منفی اسیدسیتریک جلوگیری شود.
خواص نارنگی یافا برای گوارش
فیبر بالای موجود در نارنگی یافا به درمان یبوست کمک کرده و با بهبود عملکرد ماهیچههای روده، به تسهیل فرآیند هضم میپردازد. پتاسیم موجود در این میوه نیز در تقویت عضلات، از جمله عضلات روده، موثر است. مصرف فیبر، علاوه بر افزایش طول عمر باکتریهای مفید در روده، خطر ابتلا به بیماریهای گوارشی را کاهش میدهد.
خواص نارنگی یافا برای سرطان
نارنگی یافا، با دارا بودن خواص آنتیاکسیدانی فراوان، نقش مهمی در پیشگیری از تشکیل سلولهای سرطانی در بدن ایفا میکند.
ترکیبات فعال موجود در این میوه، از جمله کورستین، علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به حفاظت از DNA سلولی در برابر آسیبهای اکسیداتیو و جهشهای سلولی که میتوانند منجر به توسعه سلولهای سرطانی شوند، کمک میکنند.
این اثربخشی به خصوص در کاهش ریسک ابتلا به انواع خاصی از سرطانها، مانند سرطان دهان، پستان، ریه، و روده بزرگ مشاهده شده است. مصرف منظم نارنگی یافا به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل و سالم، میتواند به عنوان یک اقدام پیشگیرانه علیه توسعه سرطان عمل کند.