رئیس سابق دانشگاه هنر اسلامی تبریز مطرح کرد:

ما درهای تعامل دانشگاه با جامعه را باز کردیم

1403/08/10 - 10:55 - کد خبر: 123747 نسخه چاپی

نصر: رئیس سابق دانشگاه هنر اسلامی تبریز در در آیین تکریم و معارفه سرپرست جدید دانشگاه هنر اسلامی که روز هشت آبان ماه برگزار شد، عملکرد ۱۷ ماهه مدیریتی خود را تشریح کرد.

به گزارش نصر، «سجاد پاکزاد» رئیس سابق دانشگاه هنر اسلامی تبریز از همکاران خود تقدیر کرد و افزود: ما به همت همکاران پویا، در ظرف زمانی کوچک ۱۷ ماهه زحمت اتفاقات بزرگی را رقم زدیم که از همه آنها تقدیر می‌کنم. در این مدت درهای دانشگاه هنر برای تعاملات بیشتر با جامعه باز شد و نشست‌هایی که با هنرمندان داشتیم، بازدید از آثار هنرمندان، راه‌اندازی مجتمع فرهنگی هنری کوثر و برگزاری نمایشگاه‌های مختلف در نگارخانه‌های آنجا، نقطه اتصال دانشگاه و جامعه بودند.
وی ادامه داد: در حوزه جذب از آبان ۱۴۰۰ خیلی از همکاران ما بلاتکلیف بودند که همتی انجام شد و ۳۶ نفر از این افراد تعیین تکلیف و ۱۷ نفر تبدیل وضعیت شدند. این دانشگاه اداره حقوقی نداشت که تاسیس شد و در این مدت همکاران ما، بر روی ۶ پرونده که علیه دانشگاه رای داده شده بودند، کار کردند و مبلغ ۱۸ میلیارد تومان در آراء تجدید نظر به دانشگاه برگشت. در حوزه آموزشی، مرکز آموزش‌های آزاد راه‌اندازی شد و در این راستا، اولین طرح ملی مهارت افزایی دانشجویان ایثارگر، در قالب ۳۰ کارگاه تخصصی با ۴۰۰ دانشجو در ۱۸ روز برگزار کردیم. 
پاکزاد افزود: از نظر مشروطی و اخراجی در دانشگاه کاهش قابل توجهی داشتیم. ۵ رشته جدید مصوب شد که چهار رشته در مراحل نهایی هستند و در همه مقاطع افزایش پذیرش دانشجو داشتیم. 
وی از پروژه های سطح دانشگاه گفت: ۲۴ پروژه به ارزش ۴۵ میلیارد تومان در این ۱۷ ماه در سطح دانشگاه کار شد. در کنار این‌ها پروژه دانشکده چند رسانه‌ای را پیش بردیم؛ پروژه‌ای که ۱۳ سال بود راه افتاده بود و ما در ۱۷ ماه، ۱۲ درصد آن را رشد دادیم. گزارش خدمت این ۱۷ ماه آماده شده است که علاقمندان می‌توانند مطالعه کنند.
رییس سابق دانشگاه هنر اسلامی تبریز گفت: اعم این پروژه‌ها شامل خوابگاه‌های مجهز، مجتمع فرهنگی هنری کوثر، آشپزخانه صنعتی و رستوران آزاد در سلف خواهران معماری و تدفین شهید گمنام در یادمان شهید  است. در حوزه پژوهش ۱۴ جلد کتاب چاپ شد. چهار همایش بین المللی و ملی برگزار شد. ما در حمایت از مراکز رشد و واحدهای کارآفرین، پرداخت تسهیلات را چهار و نیم برابر کردیم.
پاکزاد ادامه داد: تلاش برای تقویت تشکل‌های علمی و تعامل با نهادهای فرهنگی دیگر، تکریم از اساتید و کارمندان و خانواده‌هایشان با پرداخت دو و نیم برابری رفاهیات، راه‌اندازی ساختمان سلامت و مرکز بهداشت و مشاوره برای دانشجویان، همت ویژه بر ایجاد ۵۰۰ خوابگاه ملکی برای دانشجویان از دیگر پروژه هاست. در حوزه متاهلی هشت واحد از ۲۴ واحد که در برنامه ما بود آماده شد که امید است تا بهمن امسال این اتفاق به همت عزیزان بیفتد.
انتهای پیام/
 
ما درهای تعامل دانشگاه با جامعه را باز کردیم فائزه بنی نصرت

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار