معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی خبر داد:

بزرگترین پروژه عمرانی ورزشی آذربایجان شرقی در ورزشگاه یادگار امام تبریز 

1403/07/11 - 16:18 - کد خبر: 121950 نسخه چاپی

نصر: بزرگترین پروژه عمرانی ورزشی استان آذربایجانشرقی در ورزشگاه یادگار امام تبریز با هزینه حدود 1000 میلیارد ریال بوده است.

به گزارش نصر، عطا شرفشاهی معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان در تشریح این خبر گفت: با آغاز رقابت  های لیگ باشگاههای آسیا و حضور تیم تراکتور در سطح 2 این دوره از رقابتها  لیگ برتر فوتبال کشور به عنوان مدعی قهرمانی لیگ برتر ، ارتقاء مجموعه و استادیوم یادگار امام ره تبریز در سطح استانداردهای AFC و FIFA  از اهداف مهم مدیریت ورزش و جوانان استان بود که در طول زمان 15 روزه و برنامه ریزی فشرده و جهادی استادیوم یادگار امام ره تبریز به استانداردهای لازم ارتقاء یافت.
وی افزود: در طول مدت 15 روزه سیستم نور از سیستم لامپ های گازی به ال ای دی  و تعویض ۲۶۰ پروژکتور ارتقاء یافت و از 600 لوکس به دو هزار لوکس رسیده که عملیات ارتقاء هم اکنون نیز در حال انجام است که برای اجرای هزینه ای بالغ بر 350 میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
شرفشاهی تصریح کرد: فاز بعدی تبدیل اسکوربرد آنالوگ به Full HD بعد از 12 سال است که علاوه بر پخش تصاویر گل در موضوعات پخش VAR نیز بر اساس استانداردهای استادیوم های بزرگ دنیا اجرایی شد که برای اجرای این طرح علاوه بر تعویض اسکوربرد سیستم فیبرنوری استادیوم نیز تعویض و ارتقاء یافت که هزینه ای بالغ بر 70 میلیارد ریال پیش بینی گردیده است.
معاون فنی و مهندسی خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات مهم در استادیوم نصب 100 گیت ورودی تماشاگران و خبرنگاران و بانوان است که تماشاگران با کارت ملی و آنلاین آنلاین بلیط به راحتی و ظرف مدت چند ثانیه وارد استادیوم می شوند که علاوه بر سهولت در ورود در کمترین زمان وارد استادیوم خواهند شد که بیش از 350 میلیارد ریال هزینه شده است.
وی بیان داشت: از دیگر طرح ها پروژه طرح ضربتی احداث جاده اختصاصی بانوان در ضلع غربی مجموعه ورزشی یادگار امام ره با همکاری سازمان همیاری استانداری بود که عملیات تعریض جاده ، شن ریزی ، زیر سازی ، تسطیع ، جدول کشی آسفالت ریزی و بخشی از روشنایی به اتمام رسید .
از دیگر اقدامات مهم در مجموعه توسعه ضلع شرقی پارکینگ ، رنگ آمیزی گیت ها ، فضای سبز دور اسکوربرد ، ساماندهی پل مجاور جاده اختصاصی جهاد ، تنظیف کل مجموعه یادگار امام ره ، کاشت گونه های گیاهی سازگار با محیط استادیوم ، ایجاد زیر ساخت افزایش کیفیت تصویری تلویزیونی ، راه اندازی اتاق دائمی سیستم VIR ، مقاوم سازی پل اقداماتی از قبیل درزگیری پایه های پل ، اصلاح درز های انبساط ، بتن ریزی و آسفالت است که در مدت 15 روزه اجرایی شده است.
گفتنی است ورزشگاه یادگار امام تبریز سومین ورزشگاه بزرگ فوتبال ایران با گنجایش ۷۰ هزار نفر در دهکدهٔ المپیک تبریز قرار دارد که ساخت آن در سال ۱۳۶۸ شروع و در سال ۱۳۷۵ بهره برداری شد.
انتهای پیام/
بزرگترین پروژه عمرانی ورزشی آذربایجان شرقی در ورزشگاه یادگار امام تبریز  حمیدرضا سامبرانی

ثبت نظر

نمایش 2 نظر

پاسخ   Bager   3 ماه پیش  

بنظرم یکی از مهمترین مسائل پروژه تابلو های تبلیغاتی مخصوص ورزشگاه که دائمی و با کیفیت عالی نصب شود ،و اینکه جلوه دادن به جایگاه مربیان و بازیکنان که خیلی به ذوق میزنه و ورودی تیم ها از زیرزمین یک چیز جالب و اروپایی هست اما جلوه خاصی به این موضوع نداده شده و همان آهن های ۱۹ سال پیش هست که واقعا خیلی به ذوق میزنه باتشکر از اوامل مدیران استان در وزارت ورزش و جوانان حواسشان به مسائل قابل تقدیر است.

پاسخ   آرش   3 ماه پیش  

با سلام مسولین شهر تبریز یه بودجه بگیرین برای سرپوشیده کردن استادیوم یادگار امام. هم قشنگ دیده میشه هم تماشگران در فصل پاییز، و زمستان به علت بارش برف و باران خیس نمیشن
پژوهشیار