رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

نخبه‌ها در کشور مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند

1403/02/26 - 14:45 - کد خبر: 113198 نسخه چاپی

نصر: رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: نخبه‌ها در کشور ما مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند و مجبور به خروج از کشور می‌شوند.

به گزارش نصر، «علیرضا منادی»، روز چهارشنبه در اولین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در مهندسی عمران در دانشگاه آزاد اسلامی تبریز با تاکید بر اینکه نخبه ها باید در کشور مورد حمایت قرار گیرند، افزود: نظام دولتی نمی تواند پاسخگوی وجود چنین شخصیت های علمی و نخبه در کشور باشد در حالی که باید این قشر مورد توجه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه در کشور ما تعداد نخبه ها کم است، اظهار کرد: تولید و گسترش فناوری های نوین در کشور بیشتر به دست نخبه ها انجام شدنی است و در این راستا باید ارزش و قدر آن ها را دانست.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه انرژی، برق، محیط زیست، آب، راه و بهداشت از جمله ملزومات یک زندگی شهری سالم و استاندارد در کشور است، گفت: با استفاده از توان نخبگان باید از فناوری های نوین در این حوزه ها استفاده کرد.
منادی، هوش مصنوعی را از فناوری های نوین در دنیا اعلام کرد و ادامه داد: کشور ما در زمینه نانوتکنولوژی کارهای خوب و زیادی انجام داده و در نانوپزشکی و نانوکشاورزی در رتبه های اول تا سوم دنیا قرار دارد.

۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند/ ۱۰۰ سال عقب ماندگی در حوزه دانش بنیان در مدت چهار سال جبران شد
وی با تاکید بر استفاده از فناوری های نوین در حوزه عمران و صنعت ساختمان سازی، یادآور شد: در سال ۱۳۸۹ مجلس با تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان، دغدغه مربوط به تشکیل شرکت های دانش بنیان را رفع کرد و بر این اساس اکنون ۱۰ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند.
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: تشکیل شرکت های دانش بنیان موجب سر و سامان بخشیدن به نخبه ها شده و باید این شرکت ها تقویت شوند و در این راستا می توانند از مزایای ۲۰ مفاد این قانون استفاده کنند.
منادی، با بیان اینکه دانش بنیان ها آخرین زنجیره تامین آموزش در کشور هستند، افزود: با ایجاد زنجیره های تامین دانش برای تبدیل علم به محصول در بخش های مختلف مانند آموزش و پرورش و دانشگاه ها، یکصدسال عقب ماندگی در این حوزه در مدت چهار سال جبران شد.
وی یادآور شد: در این زمینه ۱۴ قانون در مجلس شورای اسلامی تصویب شده و بر این اساس ۱۶۰ هزار میلیارد تومان معادل ۱۲ درصد بودجه دولت به این بخش اختصاص یافته است.

نخبه ها را نیمرو می کنند و می خورند
رییس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: این کمیسیون آماده حمایت از دانشمندان و نخبگان و پیگیری پیشنهادات نخبه ها برای تبدیل به قانون در مجلس شورای اسلامی است.
منادی، با اشاره به خاطره ای از اوایل پیروزی انقلاب اسلامی در خصوص نیمرو کردن «تخم مرغ های اجداد» از سوی برخی افراد در زمان اشغال مرکز «مرغ اجداد» در «بابل کنار» افزود: در زمان کنونی نیز برخی از افراد نخبه ها را نیمرو می کنند و می خورند.
وی با تاکید بر تحویل و ارزش گذاری به نخبگان، اظهار کرد: توسعه و رونق فناوری های نوین در کشور مهم است و باید بسترهای لازم در این زمینه فراهم شود.

اولین همایش ملی کاربرد فناوری های نوین در مهندسی عمران به مدت ۲ روز با حضور اساتید و دانشجویان این رشته تحصیلی در سالن استاد شهریار دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در جریان است.
 انتهای پیام/
نخبه‌ها در کشور مورد بی‌مهری قرار می‌گیرند خبرگزاری ایرنا

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار