معاون وزیر صمت؛

دلیل معطلی کامیون‌های ایرانی در بلاروس/ در حال رایزنی با اروپایی‌ها هستیم

1402/10/30 - 10:49 - کد خبر: 107124 نسخه چاپی

نصر: معاون وزیر صمت اظهار داشت: روسیه اخیرا با تغییر پاردایم، تغییر رفتار تجاری در بحث صدور ویزا داشته اما این تغییر رفتار تجاری تنها مشمول رانندگان ایرانی و تجار ایرانی نمی‌شود و این تغییرات را برای تمام کشورها اعمال کرده‌ است.

به گزارش نصر، مهدی ضیغمی، رییس سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگویی درباره عدم صدور ویزا برای رانندگان کامیون ایرانی برای ورود به کشورهای اروپایی و بلاروس و معطلی کامیون‌های ایرانی پشت مرزهای این کشورها اظهار داشت: روسیه اخیرا با تغییر پاردایم، تغییر رفتار تجاری در بحث صدور ویزا داشته اما این تغییر رفتار تجاری تنها مشمول رانندگان ایرانی و تجار ایرانی نمی‌شود و این تغییرات را برای تمام کشورها اعمال کرده‌ است.
وی تاکید کرد: این موضوع را از طریق سفیر و رایزن کشورمان در روسیه در حال پیگیری موضوع هستیم تا مشکل حل شود.
معاون وزیر صمت ادامه داد: همچنین درباره حل مشکل عدم صدور ویزا برای ورود رانندگان کامیون ایرانی به اروپا از ظرفیت‌های حقوقی وزارت امور خارجه استفاده می‌کنیم و چندین این مشکل را به سفارتخانه‌های مختلف انتقال داده‌ایم اما الان نمی‌توانم به صورت دقیق اعلام کنم که مشکل صدور ویزا برای رانندگان ایرانی حل  شده‌است یا خیر.
ضیغمی همچنین درباره دلایل عدم تمایل هند و روسیه برای انتقال بار بین این دو کشور از مسیر ترانزیتی ایران گقت: به نظرم باید ما باید بتوانیم مسائل داخلی خود را به گونه‌ای حل کنیم تا زمان انتقال بار از هند به روسیه از مسیر ایران کاهش پیدا کند و کُل بسته ترانزیتی ایران برای هند و روسیه به صرفه باشد.
رییس سازمان توسعه تجارت با بیان اینکه بسته ترانزیتی ایران باید به صرفه‌تر از مسیر هند از آب‌های آزاد به سمت روسیه باشد، افزود: در حال حاضر مسیر ایران برای هند و روسیه گران‌تر از سایر مسیرها است و متاسفانه زمان سیر برخی از کالاها از ایران بیشتر است. به دنبال حل کردن مشکلات برای به صرفه‌کردن مسیر ایران هستیم وگرنه تاجران مسیر باصرفه‌تر از ایران، ارزان‌تر یا با ثبات‌تر از ایران، همچنین سریع‌تر ولو گران‌تر را انتخاب می‌کنند.
انتهای پیام/
دلیل معطلی کامیون‌های ایرانی در بلاروس/ در حال رایزنی با اروپایی‌ها هستیم ایلنا - خبرگزاری کار ایران

ثبت نظر

نمایش 0 نظر

پژوهشیار