مدیرمسئول موسسه کیهان؛
درگیری ما با نظام سلطه ماهوی است
1402/10/10 - 09:33 - کد خبر: 105784
نسخه چاپی
نصر: مدیرمسئول موسسه کیهان با اشاره به رو در رویی حضرت موسی و ساحران فرعون اظهار کرد: به گفته رهبری حکایت انقلاب مانند این ماجرا بود که غبار بدعت را از چهره اسلام ناب زدود و به همین جهت درگیری ما با نظام سلطه ماهوی است و تنها زمانی پایان مییابد که ما از اسلام ناب در ساختار حاکمیتی دست برداریم یا نظام سلطه از خوی سلطهگری خود دست بردارد، چرا که به گفته "رابرت سال" غول اسلامی که ۱۴۰۰ سال قبل در بطری محبوس شده بود با پیروزی انقلاب اسلامی با شکوه و عظمت بیشتر دوباره آزاد شده است.
مدیرمسئول موسسه کیهان در تبریز:
به گزارش نصر، حسین شریعتمداری شامگاه شنبه در همایش روشنگری ۹ دی در تالار وحدت دانشگاه تبریز اظهار کرد: به دنبال شعار نیستیم و با مستندات باید ادعای زمینه چینی برای توطئههای پیش از حماسه ۹ دی ثابت کنیم و در گام اول باید ببینیم این قائله از کجا شروع شد.
کجا ایستادهایم و از کجا به این نقطه رسیدیم
وی افزود: در این خصوص باید ببینیم کجا ایستادهایم و از کجا به این نقطه رسیدیم، جایی که با بصیرت امام راحل و رشادت مردم، اسلام ناب در کشور ما بر کرسی نشست، اسلامی که ظلمستیزی از مشخصههای اصلی آن است و در غیر این صورت اسلام آمریکایی است.
تشخیص آب از سراب و شناخت حق از حق نماها از سختترین امور در رسیدن به بصیرت است
شریعتمداری گفت: تشخیص آب از سراب و شناخت حق از حق نماها از سختترین امور در رسیدن به بصیرت است و پیش از انقلاب اسلامی، اسلام ناب بود اما عملیاتی نبود و وقتی چنین اسلامی بر کرسی حکومت مینشیند به دلیل ماهیت ظلمستیزی خود به صورت ماهوی در مقابل جبهه استثمار میایستد.
مدیرمسوول روزنامه کیهان ادامه داد: برای نمونه ما جمهوری اسلامی پاکستان را نیز داریم اما چون اسلام ناب بر کرسی حکومت نیست مانند ما با نظام سلطه درگیر نشده و تقابل ندارد و بر خلاف همه نظریههای موجود در مورد انقلابها، از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی داستان ایستادن ما در مقابل جبهه و نظام سلطه آغاز شد.
درگیری ما با نظام سلطه ماهوی است
وی با اشاره به رو در رویی حضرت موسی و ساحران فرعون اظهار کرد: به گفته رهبری حکایت انقلاب مانند این ماجرا بود که غبار بدعت را از چهره اسلام ناب زدود و به همین جهت درگیری ما با نظام سلطه ماهوی است و تنها زمانی پایان مییابد که ما از اسلام ناب در ساختار حاکمیتی دست برداریم یا نظام سلطه از خوی سلطهگری خود دست بردارد، چرا که به گفته “رابرت سال” غول اسلامی که ۱۴۰۰ سال قبل در بطری محبوس شده بود با پیروزی انقلاب اسلامی با شکوه و عظمت بیشتر دوباره آزاد شده است.
شریعتمداری افزود:میدانهای درگیری عوض میشود اما ماهیت جنگ همیشه پابرجاست و همین بود که امام راحل می فرمود جنگ جنگ تا دفع فتنه.
۹ دی ایستگاه پایان فتنه ۸۸ بود
وی تصریح کرد: ۹ دی ایستگاه آخر فتنه در داخل کشور بود و یکی از سران فتنه به ما پیام داد اگر میگویید ما مردهایم چرا اینقدر از ما می نویسید،گفتیم اگر شما مردید اما مدیران بیرونی فتنه زندهاند و از سویی هم ابعاد فتنه ۸۸ باید به صورت کامل بازخوانی و تبیین شود.
فتنه ۸۸ براساس فرمول کودتاهای رنگی مرحله به مرحله پیش میرفت
شریعتمداری گفت: به گفته امیرالمومنین فتنهها با آمدنشان شبهه می آفرینند و وقتی میروند عبرت، بنابراین باید فتنه ۸۸ را از نقطه پایانی بررسی کنیم. این فتنه بر اساس فرمول انقلابهای رنگی یا همان کودتاهای رنگی مرحله به مرحله پیش می رفت و بر همین اساس ابتدا یک رنگ را انتخاب کردند.
وی ادامه داد: بیستم بهمن ۸۷ خاتمی اعلام کاندیداتوری کرد و همه گروههای اصلاح طلب این موضوع را تایید کردند ولی همان موقع نوشتیم که کاندیدای اصلی نیست و ۲۰ اسفند با استعفای خاتمی، میرحسین موسوی نامزد شد و در پاسخ خبرنگار نیویورک در خصوص علت این پیشبینی،گفتم در نشستی در آمریکا اینطور مطرح شد که فروپاشی شوروی را گورباچوف نمیخواست بلکه یلتسین میخواست. رهبری همان زمان گفتند نه خاتمی گورباچوف است و نه اینجا شوروی.
مدیرمسوول روزنامه کیهان خاطرنشان کرد: از مدتها قبل نفرات سرویسهای اطلاعاتی چون مایکل لدین آمریکا ۲۱ خرداد ۸۸ وارد کار شدند و در مصاحبهای انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ این انتخابات را یک انقلاب رنگی توصیف کرد که قرار بود ابتدا کار ایران بعد سوریه را یکسره کند.
وی افزود: جان کِین مسوول مرکز مطالعات دموکراسی لندن در پائیز ۷۸ و دو سه ماه بعد از شکست فتنه آن سال به عنوان پایهگذار جامعه مدنی ایران و از مشاوران MI6 به کشور ما میآید و با برخی افراد که قرار است در فتنههای بعدی نقش آفرینی کنند ملاقات و برای آنها کارگاههای آموزشی برگزار میکند.
شریعتمداری اضافه کرد: همین فرد یک سال قبل از فتنه ۸۸ نیز به گفته خودش با هدف تشکیل هستههای مادر و در پوشش تیمهای آکادمیک به کشور ما میآید و میگوید به یک قطب فراگیر رسانهای در فضای فرهنگی و مجازی داریم و پس از این سخن موجی از اعطای مجوز روزنامهها براه میافتد.
وی گفت: ریچارد روفرتین به عنوان یکی از پایهگذاران انقلابهای رنگی میگفت فضا را باید برای جنبش سبز فراهم کنیم و جان ساورت مدیر اسبق MI6 نیز معتقد بود به دلیل باور مردم به اسلام، اپوزیسیون ایران به عنوان مخالف اسلام قلمداد میشوند و نتیجهای نمیگیرند و به گفته روفرتین به همین دلیل جنبش سبز نمیتواند مدت طولانی بعد از ایجاد به حیات خود ادامه دهد و سران آن ناگزیر باید به فضای مجازی بروند تا نفرات آنها قابل شمارش نباشند.
اعتراف هیلاری از هزینه میلیون دلاری برای جنبش سبز در فضای مجازی
مدیر مسوول روزنامه کیهان اظهار کرد: به همین دلیل هیلاری کلینتون پس از خوابیدن غبار فتنه میگوید میلیونها دلار برای جنبش سبز در فضای مجازی هزینه کردهاند و توییتری را که قرار بود برای بروزرسانی مدتی تعطیل شود،مجبور به ادامه فعالیت میشود و BBC و VOA فارسی که رادیو بودند، شبکه های تلویزیونی خود را راهاندازی می کنند و یورو نیوز و دووچه وله، تارنمای وزارت خارجه اسرائیل و بسیاری از رسانه های فارسی زبان درست پیش از جنبش سبز راهاندازی میشوند و به همین خاطر و به گفته رهبری این فتنه کودتایی دنبالهدار بود.
نفرات اطلاعاتی کشورهای غربی و عوامل کودتاهای رنگی در نقاط مختلف پیش از فتنه ۸۸ وارد ایران شدند
وی گفت: طبق اسناد متقن بسیاری از نفرات اطلاعاتی کشورهای غربی و عوامل کودتاهای رنگی در نقاط مختلف پیش از فتنه ۸۸ وارد ایران شدند و این نشان میدهد که از مدتها پیش سران فتنه با همراهی و همکاری سرویسهای اطلاعاتی دشمنان دست به کودتا زدند و یا میدانستند و همراه بودند که حکم خائن دارند و یا به ادعای برخی از همین سران، اگر نمیدانستند و همراهی کردند که در این صورت هم نادان هستند و صلاحیت تصدی مسوولیت ندارند.
شریعتمداری تصریح کرد: نباید فکر کنیم که فتنه از بین رفته بلکه عقبه آنها هنوز وجود دارد و افراد بعدی این جریان با همان تابلوهای قبلی به صحنه وارد نمیشوند اما با نشانه و نمادهایی مشخص قابل شناخت هستند و اگر نقشه راه را بدانیم، هر کس که از این راه فاصله بگیرد و زاویه بگیرد، قابل استفاده به عنوان مهره دشمن است و دشمن نیز مترصد شکار افراد میانجی است که اولا مسوولیتی داشته باشند و مردم آنها را بشناسند و از مسیر اصلی انقلاب و اسلام فاصله بگیرند.
وی گفت: چنین افرادی تابلوی خودی و شناسنامه دشمن دارند و برای شناخت آنها کافی است به لحن و سخنان شان دقت و توجه کرد و مردم ما با هوشیاری خود این گفته امام راحل که فرمود “به جرات میگویم مردم ما از مردم حجاز در زمان پیامبر و مردم کوفه در زمان امیرالمومنین برتر هستند”، اثبات کردند و با بصیرت با سران و عوامل این فتنه همراهی نکردند.
مهمترین و بزرگترین برکت فتنه ۸۸ این بود که ثابت کرد خامنهای خمینی دیگر است
مدیر مسوول روزنامه کیهان تاکید کرد: فتنه ۸۸ برکات زیادی داشت و شبیه جنگ احزاب بود و چون دشمنان از آمریکا تا بهایی و مجاهد و سلطنت طلب فکر می کردند کار ایران تمام است با همه توان و به صورت آشکار پای کار فتنه آمدند و همه سرمایههای خود را روی میز ریختند و نسل سه و چهار انقلاب که واقعیت میدانی انقلاب و جنگ را درک نکرده بودند با این قائله با مختصات چنین فضایی آشنا شدند و از مهمترین و شاید بزرگترین برکات فتنه ۸۸ این بود که ثابت کرد خامنهای، خمینی دیگر است.
وی گفت: انقلاب اسلامی بر خلاف نظریهای که میگوید “انقلابها فرزندان خود را می بلعند”، چنین نیست چرا که مکتب این انقلاب پیش از ظهور و بروز آن وجود داشت و مردم ایران اسلامی را از مدتها قبل میشناختند و وقتی امام از فرانسه میگفت خدا شهدای شما را با شهدای کربلا مانوس کند، مردم مفهوم کربلا و شهادت را درک میکردند چون نسخه در دست آنها بود و هر کس را که خارج از این نسخه بود، به خوبی تمییز میدادند.
انتهای پیام/
خبرگزاری فارس